Οι ανακοινώσεις του «Τόπου της Ζωής μας» σκοπεύουν στην διατήρηση της επικαιρότητας, σύμφωνα με την Αναστασία Ιωσηφίδου

Η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Καβάλας κ. Αναστασία Ιωσηφίδου δήλωσε τα εξής:

«Παρά το γεγονός ότι   με  έχει κουράσει  (όπως  πιστεύω και πολλούς άλλους) η τακτική των συνεχών ανακοινώσεων της παράταξης Ο Τόπος της Ζωής μας , που μόνο σκοπό έχει το να διατηρεί τον αρχηγό της στην επικαιρότητα και ως εκ τούτου δεν αφορά κανέναν ούτε προσθέτει τίποτα στον πολιτικό διάλογο , πολύ δε περισσότερο δεν λύνει κανένα από τα προβλήματα των δημοτών μας , εντούτοις είμαι υποχρεωμένη, για τελευταία φορά,  να απαντήσω στις προσωπικές επιθέσεις εναντίον μου , οι οποίες εμπεριέχονται  στη τελευταία ανακοίνωση τους .

Οι συντάκτες των κειμένων του κ. Παπαδόπουλου πρέπει να αντιληφθούν κάποτε  ότι  όταν κατηγορείς κάποιον  για  έλλειψη σοβαρότητας ,άγνοια, ανακρίβειες , ψέματα και αντιφάσεις  είσαι ταυτόχρονα υποχρεωμένος να παρουσιάσεις τα γεγονότα και τις αποδείξεις που στοιχειοθετούν τις κατηγορίες , άλλως αυτές επιστρέφουν στον εντολέα  τους. Άλλωστε  αρκεί απλά  η σύγκριση των δύο τελευταίων ανακοινώσεων του, για να διαπιστώσει κανείς ότι για όσα  με κατηγορεί, είναι εκείνα που χαρακτηρίζουν τον ίδιο,  καθώς:

Διαπίστωση 1η : Ο κ. Παπαδόπουλος και οι συνεργάτες του είναι εξαιρετικοί στην αριθμητική.  Μέτρησαν με αξιομνημόνευτη  ακρίβεια τον αριθμό των λέξεων που χρησιμοποίησα στην απάντηση μου , ενδεικτικό της «σοβαρότητος» των ζητημάτων με τα οποία ασχολούνται καθημερινώς . Με τα υπόλοιπα μαθηματικά δεν πρέπει να έχουν πάντως και μεγάλη εξοικείωση, καθώς στην απάντηση του εκτός του συγκεκριμένου αριθμού , καμία μνεία σε νούμερα ή ποσοστά τουριστικών δεικτών δεν υπάρχει , προς απόδειξη ή έστω υποτυπώδη υποστήριξη των λεγομένων του.

Διαπίστωση 2η : Ο κ . Παπαδόπουλος και οι συνεργάτες του  με την άτακτη αναδίπλωση στην οποία υποχρεώθηκαν ,  παραδέχονται την άγνοια τους    αφού η γεμάτη ανακρίβειες  βαθυστόχαστη ανάλυση  για την αύξηση του τουριστικού ρεύματος στο Δήμο μας της πρώτης ανακοίνωσης , ότι  δηλ. κύριες αιτίες αυτής είναι  η πτώση του τουρισμού στην Τουρκία , τα φθηνά πακέτα των τουριστικών επιχειρήσεων  και ο μεθοριακός σταθμός Νυμφαίας-Βουλγαρίας  , αντικαταστάθηκε στην δεύτερη ανακοίνωση με το   αμίμητο:  ο «οδικός τουρισμός» έφερε «πολύ κόσμο» που  περνώντας από την Καβάλα βρήκε τα Airbnb ανοιχτά και μπήκε. Αυτή μάλιστα ,  είναι πραγματικά επαγγελματική προσέγγιση του τι συνέβη  φέτος στην Καβάλα!!  .

Διαπίστωση 3η : Ο κ. Παπαδόπουλος και οι συνεργάτες του εξακολουθούν να ταυτίζουν  την δημοτική αρχή και την Δημωφέλεια , το έργο των οποίων υπερασπίζομαι  στην ανακοίνωση μου , με το πρόσωπο μου , άλλως δεν εξηγούνται  οι ψευδείς   αναφορές  του ότι ισχυρίζομαι  πως εγώ φέρνω τον τουρισμό, εγώ φέρνω την τουριστική ανάπτυξη , εγώ τα τσάρτερ , εγώ τα κρουαζιερόπλοια . Εκτός και αν  η επιτυχία της τουριστικής πολιτικής που ασκεί ο δήμος τα τελευταία χρόνια έχει  στοιχειώσει το πολιτικό «όνειρο»  του κ. Παπαδόπουλου , ο δε «εφιάλτης’ αυτός αποκτά υποσυνείδητα εικόνα και ήχο μέσα από το πρόσωπο μου.

Διαπίστωση 4η: Ο κ. Παπαδόπουλος και οι συνεργάτες του ματαίως προσπαθούν να δημιουργήσουν   θέμα στις σχέσεις μου  με τους επαγγελματίες του τουρισμού. Ως επαγγελματίας και η ίδια του τουρισμού μέσα  από την ταυτόχρονη ενασχόληση μου με την Δημωφέλεια και την οικογενειακή ξενοδοχειακή μου επιχείρηση θεωρώ τον εαυτό μου  «συνδετικό κρίκο» μεταξύ αυτών και του δήμου  , κάτι για το οποίο νιώθω υπερήφανη, κυρίως δε όταν οι προσπάθειες που από κοινού καταβάλουμε έχουν αντίκρισμα γεμίζοντας με επισκέπτες την πόλη και στηρίζοντας με τον τρόπο αυτό τις τοπικές επιχειρήσεις. Από ότι φαίνεται όμως το ίδιο υπερήφανος  δεν νιώθει και ο κ. Παπαδόπουλος άλλως θα πρέπει να υποθέσω ότι έχει κάποιο ¨ειδικό»  θέμα με την …. Ινδία. Στις αρχές Ιουνίου 2017 τοπική εφημερίδα  στην ηλεκτρονική της έκδοση ανέβασε την είδηση για τέλεση ινδικού γάμου στην Καβάλα αναρτώντας και σχετικό βίντεο. Σε ανάρτηση της ήδη από τον Απρίλιο του 2017 η ελληνοϊνδική  εταιρία  είχε ενημερώσει για την επίσκεψη στην Καβάλα Ινδού επιχειρηματία που ασχολείται με ταινίες του bollywood και τέλεση ινδικών γάμων, την οποία ανάρτηση της συμπλήρωσε στις αρχές του Ιουνίου με την είδηση ότι τελέστηκε στις 3 Ιουνίου 2017 ινδικός γάμος στον πολυχώρο Μπάτη με την προσθήκη και σχετικού βίντεο . Οι συγκεκριμένες ειδήσεις και τα εν λόγω βίντεο, για τα οποία υποθέσαμε  ότι αποτελούν προωθητικό υλικό της Μπάτης Α.Ε. καθώς δεν αναρτήθηκαν ούτε φυσικά δημιουργήθηκαν από την Δημωφέλεια  ,μας έδωσαν μεγάλη χαρά και ουδέποτε υπήρξε (και για ποιο λόγο άλλωστε) οποιαδήποτε μομφή εναντίον του κ. Παπαδόπουλου για το θέμα αυτό. Το περίεργο βέβαια είναι ότι σήμερα  που αναζήτησα, στις συγκεκριμένες ηλεκτρονικές διευθύνσεις που είχα απομνημονεύσει στον υπολογιστή μου, τις αναρτήσεις αυτές διαπίστωσα με έκπληξη μου ότι στην μία (http://elinepa.org/2017/04/25/indian-interest-kavala/?lang=en) όταν επιλέγεις το βίντεο η πληροφορία που λαμβάνεις είναι ότι αυτό έχει διαγραφεί, στην δε άλλη (παραλείπεται η διεύθυνση για λόγους δεοντολογίας  της τοπικής εφημερίδας) έχει διαγραφεί  ολόκληρη η σελίδα. Θα ήθελα λοιπόν να δηλώσω στον επικεφαλής της παράταξης ο Τόπος της Ζωής μας για να μην χρειαστεί στο μέλλον  να πέφτει σε  αντιφάσεις , ότι δεν θα πρέπει να συγχέει την επαγγελματική με την πολιτική δραστηριότητα και πως μας χαροποιεί ιδιαίτερα που ο πολυχώρος Μπάτης ικανοποιεί τις απαραίτητες προδιαγραφές  για την τέλεση από Ινδούς (έστω και της Αγγλίας όπως λέει ) ανάλογων event όπως αυτό που ήδη διοργάνωσαν ή αυτού που πρόκειται να διοργανώσουν στις  18-8-2018 όπως πληροφορούμαστε .

Τελειώνοντας θα ήθελα να προτρέψω όλη την «συντακτική ομάδα» του Τόπου της Ζωής Μας , αντί να αναλίσκονται σε ανούσιες ανακοινώσεις   να επιδείξουν το ίδιο «πάθος»  και την ίδια «εργατικότητα» που δείχνουν στην σύνταξη αυτών  , προκειμένου μέχρι τις 15 Οκτωβρίου (όπως αποφασίστηκε στην τουριστική επιτροπή) να μας καταθέσουν επιτέλους για πρώτη φορά σε αυτά τα 3 χρόνια, τις προτάσεις τους για την σύνταξη του σχεδίου τουριστικής προβολής και ανάπτυξης του 2018 , καθώς είναι ο μόνος τρόπος να θεωρηθούν συμμέτοχοι στην επιτυχία της επόμενης τουλάχιστον τουριστικής περιόδου. Αλλιώς του χρόνου τέτοια εποχή θα λέμε πάλι τα ίδια».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *