«Ξεκινήσαμε αργά, ελπίζουμε σε καλή τουριστική συνέχεια» δηλώνει ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ξενοδόχων Ν. Καβάλας  Αντώνης Μιτζάλης

Δεν αναμένεται να επηρεαστούν οι κρατήσεις στα ξενοδοχεία της Καβάλας λόγω του Brexit,  σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Ξενοδόχων Ν. Καβάλας κ. Αντώνη Μιτζάλη. Όπως εξήγησε οι κρατήσεις των Βρεττανών τουριστών έχουν ήδη πληρωθεί και συνεπώς οι όποιες επιπτώσεις θα φανούν από το επόμενο καλοκαίρι.

«Αυτή την εποχή όλα τα πακέτα των Άγγλων τουριστών σε ό,τι αφορά την περιοχή μας είναι πουλημένα. Άρα δεν νομίζω ότι θα υπάρξει μεγάλο πρόβλημα για φέτος και δεν θα έχουμε ακυρώσεις ή μη κρατήσεις.

Ίσως δούμε κάποια μείωση της δαπάνης ισοτιμίας και πιθανόν κάποιες κρατήσεις της τελευταίας στιγμής να γίνουν σε πιο φθηνούς προορισμούς λόγω της ισοτιμίας. Αλλά αυτό είναι ένα διάστημα αλλαγών και πιθανότερο είναι ότι και η αγορά θα ρίξει τις τιμές.

Θεωρώ πως από την επόμενη χρονιά θα φανεί το πράγμα και επειδή τα περισσότερα πακέτα είναι πουλημένα δεν θα έχουμε αλλαγές» σημείωσε αρχικά.

ΑΡΓΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ

Πρόσθεσε δε πως «Γενικά φέτος έχουμε ένα αργό ξεκίνημα του Ιουνίου, ελπίζουμε να ανακάμψουμε τους επόμενους μήνες. Όλοι κοιτάμε μπροστά και ελπίζουμε στο καλύτερο. Όσο για τα ξενοδοχεία είναι γεμάτα τα Σαββατοκύριακα και προσπαθούμε να κρατήσουμε τις ισορροπίες τις καθημερινές γιατί μέσα στο Σαββατοκύριακο δεν βρίσκει δωμάτιο οπότε είναι αναγκασμένος ο επαγγελματίας να αναμένει εκείνες τις ημέρες για να δουλέψει καλά».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση