Ξεκινάει την Πέμπτη το Φεστιβάλ Cosmopolis με 244 χορευτές από 9 χώρες

Την Πέμπτη ξεκινά το Φεστιβάλ Cosmopolis στο οποίο θα συμμετάσχουν 9 ξένες χορευτικές αποστολές που θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στην συνοικία της Παναγίας. Σύμφωνα με την πρόεδρο της Δημωφέλεια  κ. Αναστασία Ιωσηφίδου, 244  χορευτές θα δώσουν το παρόν τους στο φεστιβάλ.

Η κα Ιωσηφίδου είπε ότι «την Πέμπτη 18 Ιουλίου όλοι στην Καβάλα για την έναρξη του Cosmopolis. Το πρωί κλασικά θα έχουμε παρέλαση από τις αποστολές που με το καλό θα αρχίσουν να έρχονται στην πόλη μας από την Τρίτη μέχρι και την Πέμπτη. Και το απόγευμα θα γίνει η έναρξη του Cosmopolis. Πιστεύω ο κόσμος θα το αγκαλιάσει και φέτος, θα πλημμυρίσει η πόλη από χιλιάδες επισκέπτες που το αγαπούν και το λατρεύουν.

Έχουμε 244 χορευτές από 9 χώρες που είναι η Βραζιλία, ο Παναμάς, η Κίνα, η Ουκρανία, η Ουγγαρία, οι ΗΠΑ, η Βοσνία, η Κολομβία και η Ελλάδα με αποστολή από τη Σύρο. Έχουμε και εξαιρετικές συναυλίες, ξεχωριστή η κάθε μία τις 4 μέρες των εκδηλώσεων. Πολλές δράσεις, πολλά δρώμενα, όπως τα ξέρει και τα έχει αγαπήσει ο κόσμος. Κάθε χρονιά, όμως, έχουμε και διαφορετικές δράσεις. Έχουμε και το φαγητό από τις χώρες που ταξιδεύουν και έρχονται να τις γνωρίσουμε και να μας γνωρίσουν. Όλοι περιμένουν να τους αγκαλιάσουμε, γιατί αυτοί οι άνθρωποι είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές της περιοχής μας όταν επιστρέψουν στις πατρίδες τους. Όλο το πρόγραμμα είναι αναρτημένο στο site του Cosmopolis, του δήμου Καβάλας, της Δημωφέλεια έτσι ώστε να ενημερώνεται ο κόσμος».

Για την έναρξη του Φεστιβάλ είπε ότι «έχουμε τον Ρένο Χαραλαμπίδη, τον γνωστό ηθοποιό που θα είναι μαζί με τους τοπικούς παρουσιαστές και πιστεύουμε ότι θα ανταποκριθούμε με τον καλύτερο τρόπο».

ΜΟΝΑΔΙΚΟ

Συνέχισε λέγοντας ότι «η Καβάλα φοράει τα καλά της. Το Cosmopolis είναι ένα φεστιβάλ του Δήμου Καβάλας με στόχο και σκοπό την προβολή της πόλης με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Είναι ένα μοναδικό φεστιβάλ που με όλες αυτές τις δράσεις δεν το συναντάμε σε άλλες περιοχές. Η μοναδικότητά του είναι αυτή που το χαρακτηρίζει. Θα έχουμε τη χαρά να δούμε διαφορετικούς πολιτισμούς. Αυτό είναι το ιδιαίτερο και για το οποίο δούλεψαν πάρα πολύ οι υπάλληλοι του δήμου και της Δημωφέλεια επί μήνες. Περιμένουμε τον κόσμο να το αγκαλιάσει ξανά και εύχομαι να έχουμε σύμμαχο και τον καιρό».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *