Ξεκίνησε πρόγραμμα εξ` αποστάσεως διδασκαλίας και για τους μαθητές της Καβάλας

Ξεκίνησε το πρόγραμμα των εξ αποστάσεως διδασκαλίας μαθημάτων από το π. Παιδείας για τους μαθητές Λυκείων και τους τελειόφοιτους της 3ης Λυκείου. Ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας  κ. Απόστολος Βαγενάς σημείωσε ότι το υπουργείο Παιδείας με υπευθυνότητα διατηρεί τους μαθητές σε ετοιμότητα.

 Όπως ανέφερε «Πρώτα από όλα υγεία. Έχει ξεκινήσει το πρόγραμμα των εξ αποστάσεως μαθημάτων. Σήμερα τα περισσότερα σχολεία θα κάνουν το μάθημα στα νέα ελληνικά. Πρώτα το Λύκειο και μετά προς τα κάτω, Οι εκπαιδευτικοί δείχνουν ζήλο και προθυμία για να κρατήσουμε τους μαθητές κοντά στην εκπαίδευση. Δεν πρέπει τα παιδιά να απομακρυνθούν τώρα που όλοι ζούμε απομονωμένοι ή κινούμαστε κάποιοι εκ περιτροπής για να μπορέσουμε να προφυλάξουμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας. Άρα η σύνδεση του σχολείου με τους μαθητές είναι σωστή και επιβεβλημένη

 Τα σχολεία μας έχουν ήδη ξεκινήσει. Όσο για τους τελειόφοιτους δεν ξέρουμε πόσο θα κρατήσει η καραντίνα. Δεν ξέρουμε πως επακριβώς θα καλυφθεί η διδακτική ύλη. Ξέρουμε ότι η υπουργός και το υπουργείο εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.  Εμείς θα εφαρμόσουμε αυτά που θα μας πει το υπουργείο. Σε αυτές τις περιπτώσεις καλό είναι να μην το παίζουμε όλοι ειδικοί. Ας αφήσουμε τους ειδικούς να μιλήσουν, ας τηρήσουμε τα μέτρα και ας περιμένουμε να δούμε που θα πάει αυτή η κατάσταση και πως θα καλυφθούν τα κενά της επόμενης ημέρας».

 ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ

Ο ίδιος τονίζει ότι «γνώμονας είναι το καλό των μαθητών. Για αυτό προσπαθούν άπαντες οι εκπαιδευτικοί δίδοντας και την ψυχή τους για το καλύτερο αποτέλεσμα «Υγεία και προσοχή. Μπορεί να μην είμαστε εμείς οι ασθενείς και οι φορείς αλλά μπορούμε εμείς να γίνουμε τα βαποράκια».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *