Ξεκίνησε ο σχεδιασμός για την επόμενη θητεία από την Διοίκηση του Δήμου Παγγαίου

Ένα μεγάλο ευχαριστώ απεύθυνε στους συμπολίτες του ο επανεκλεγείς δήμαρχος Παγγαίου κ. Αναστασιάδης Φίλιππος, που σημείωσε ότι έχουν ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό τους για την νέα 4ετία. 

Ο κ. Αναστασιάδης σημείωσε ότι «Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπολίτες μας, τους συνδημότες μας, αυτούς που μας στήριξαν διότι ήταν μια τιμητική νίκη για εμάς. Ήταν συγκινητική αυτή η νίκη μας διότι πραγματικά επιβραβευθήκαμε για την προσπάθεια που κάνουμε.

Το ποσοστό που καταφέραμε και η νίκη που πετύχαμε ήταν πάρα πολύ μεγάλη οπότε και για αυτό η ευθύνη για την πορεία μας από εδώ και πέρα, είναι εξίσου μεγάλη.

Ο στρατηγικός μας στόχος και σχεδιασμός θα είναι ανάλογος των προσδοκιών των συμπολιτών μας και πιστεύω ότι θα έχουμε μια καλή και εποικοδομητική θητεία.

Αναφορικά με τις έδρες μας, παίρνουμε 20 έδρες στις 33. Έχουμε αυτονομία με το 60% που λάβαμε στις εκλογές.  Μια έδρα έχει ο κ. Βαζακίδης, μια ο κ. Διαμαντόπουλος, μια ο κ. Γερομάρκος και οι υπόλοιπες είναι του κ. Ξουλόγη».

ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ

Πρόσθεσε δε πως «Όλα θα βρουν την σειρά τους. Έτσι και αλλιώς μέχρι τέλος Αυγούστου συνεχίζει η διοίκηση όπως είναι να υπηρετεί τους συνδημότες μας και από εκεί και πέρα αναμένουμε την νέα σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου (Δ.Σ.)  που εκτιμώ ότι είναι ένα συμβούλιο που μπορεί να παράγει έργο και να προσφέρει στον τόπο μας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *