Ξεκίνησε από τη Δευτέρα η εξόρμηση της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Καβάλας για τον καθαρισμό της πόλης

Ξεκίνησε από τη Δευτέρα μία εξόρμηση της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Καβάλας για τον καθαρισμό της πόλης. Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο κ. Σταυρίδη  έπεται και ο καθαρισμός του ανοιχτού κολυμβητηρίου σήμερα.

Ο ίδιος είπε ότι «έχουμε ξεκινήσει από τη Δευτέρα μια διαδικασία με όλα τα φορτηγά περίπου του δήμου, από το πράσινο, τις ακτές κλπ, σύνολο 4 φορτηγά με υπαλλήλους, να καθαρίσουμε πρώτα τις δυτικές συνοικίες της Καβάλας. Κι αυτό με την προϋπόθεση ανά δύο μέρες να είμαστε σε κάθε γειτονιά και να καθαρίζουμε. Αυτήν τη στιγμή βλέπουμε πώς οι ποσότητες είναι τεράστιες. Θα μας πάει και τρίτη μέρα η Καλαμίτσα, η ΔΕΠΟΣ, η Ραψάνη και όλες οι γειτονιές. Πιστεύω ότι την Τετάρτη (σ.σ. σήμερα) θα τελειώσουμε. Και κατεβαίνουμε προς τα κάτω, Βύρωνα, Πυθαγόρα, όλα τα στενά εκεί να καθαρίσουν και να είμαστε εντάξει από δυτική πλευρά. Υπολογίσουμε σε ένα δεκαήμερο θα έχουμε μαζέψει τα πάντα που υπάρχουν στους δρόμους και θα είμαστε έτοιμοι από αυτήν την πλευρά για να αντιμετωπίσουμε τα υπόλοιπα προβλήματα που υπάρχουν από πλευράς καθαριότητας στην πόλη μας».

ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ

Πρόσθεσε δε πως «Αύριο (σ.σ. σήμερα) έχουμε προγραμματίσει και τον καθαρισμό του κολυμβητηρίου, το οποίο βλέπουμε ότι έχει αυτήν τη στιγμή μία πολύ κακή εικόνα. Θα μπούμε να βγάλουμε τα νερά που υπάρχουν μέσα με τα συνεργεία της ΔΕΥΑΚ και με τα συνεργεία της καθαριότητας θα προσπαθήσουμε να καθαρίσουμε, να κόψουμε τα χόρτα και να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν ώστε η εικόνα του να αλλάξει. Φυσικά δεν μπορεί να αλλάξει στο τέλειο, αλλά σίγουρα θα είναι μία διαφορετική εικόνα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize
Contrast