Ξεκίνησαν τα θερινά δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ Καβάλας και για τον Μπάτη

Ξεκίνησαν τα θερινά δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ Καβάλας και για τον Μπάτη. Ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ κ. Χαλεπιάδης έκανε σχετικές δηλώσεις.

Σύμφωνα με τον κ. Χαλεπιάδη «Ξεκίνησε το καλοκαίρι και από το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ξεκίνησαν και τα δρομολόγια για Μπάτη και Καλαμίτσα. Όλα εκτελούνται κανονικά, αναλόγως καιρού και επιβατικής κίνησης. Από τις 9.30 το πρωί μέχρι τις 7.30 το απόγευμα γίνονται τα δρομολόγια και υπάρχει περίπτωση τροποποίησης ανάλογα με την κίνηση και την ζήτηση. Δηλαδή μπορούν να γίνονται ανά 15λεπτο, 20λπετο ή ανά ώρα.

Πήγαν κάποιοι στην θάλασσα προχθές, έπιασε η βροχή αλλά εμείς στέλναμε κανονικά τα δρομολόγια μας. Δεν μπορούσαμε να αφήσουμε τους ανθρώπους εκεί. Κάποια άλλη αλλαγή δεν υπάρχει.

Τα έργα των οπτικών ινών φέρνουν μια κάποια καθυστέρηση αλλά αυτό είναι δικαιολογημένο. Απλά στη διασταύρωση Γαλλικής και στο ύψος των Δικαστηρίων θα μπουν και πάλι κολονάκια μια και εκεί υπάρχει μεγάλο πρόβλημα χωρίς την παρουσία τους. Το ένα κάποιος το πάτησε εσκεμμένα και το άλλο το κατέστρεψε η οπτική ίνα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *