Ξεκίνησαν οι δράσεις της ΠΝΟΗΣ για την νέα περίοδο

Ξεκίνησε από τις αρχές Σεπτεμβρίου ο προγραμματισμός για την νέα χρονιά από πλευράς του Συλλόγου ΠΝΟΗ. Η Γενική Γραμματέας του συλλόγου κ. Νίκη Ανέστη σημείωσε ότι σε πρώτα φάση ασχολήθηκαν με την συγκέντρωση σχολικών ειδών.

Όπως ανέφερε αρχικά «Πράγματι μια ακόμη χρονιά ξεκίνησε και ετοιμάσαμε τα σχολικά μας, τα τρόφιμα κλπ. Είχαμε κατ αρχάς την υποστήριξη από την σελίδα ΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΒΑΛΑ και αρκετούς επαγγελματίες που έκαναν μια δράση και μας έφεραν σχολικά είδη ενώ είχαμε δράση και από την ΑCTION TEAM για την ΠΝΟΗ και τα παιδιά για 2 ημέρες συγκέντρωσαν αρκετά σχολικά.

Είχαμε και προσφορές ιδιωτών και έτσι μπορώ να πω ότι ήμασταν πλήρεις και επαρκείς. Ακόμη παίρνουν αναγκαία υλικά οι οικογένειες ενώ μοιράσαμε και τα τρόφιμα του μήνα.

Είμαστε στον προγραμματισμό για τις ανάγκες για τα κοινωνικά μας φροντιστήρια ώστε να δούμε τους εκπαιδευτικούς που θα μπορέσουν να προσφέρουν εθελοντικά αρκεί βέβαια να μπορούν όλη την χρονιά να είναι κοντά μας».

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ

Πρόσθεσε δε πως «Γενικά οργανωνόμαστε για τον χειμώνα. Άλλη δράση για τα σχολικά δεν θα κάνουμε. Από τη αρχή της προηγούμενης  εβδομάδας δώσαμε υλικό και καλύψαμε αρκετές ανάγκες παιδιών. Έτσι και αλλιώς τα σχολεία ζητούν πολλά αλλά εμείς καλύπτουμε όσο περισσότερο μπορούμε.

Φέτος έχουμε 3 καινούριους φοιτητές, παιδιά που πέρασαν από το Κοινωνικό μας Φροντιστήριο. Είμαστε περήφανοι και χαρούμενοι για αυτό ενώ θα συνεχίσουμε να είμαστε κοντά στα παιδιά αυτά με το κοινωνικό επίδομα που θα τους δώσουμε,. Εννέα παιδιά συνολικά, όλοι φοιτητές νέοι και παλιοί θα στηριχθούν από την ΠΝΟΗ με το φοιτητικό μας επίδομα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *