«Ξεκάθαρα είπαμε όχι στο όνομα Μακεδονία» δηλώνει ο δημοτικός σύμβουλος Καβάλας Βαγγέλης Παππάς

Οι εξελίξεις στο Σκοπιανό είναι πολύ σοβαρές  με τον δημοτικό σύμβουλο Καβάλας κ. Βαγγέλη Παππά να τις σχολιάζει ως επικεφαλής παράταξης.  Ο κ. Παππάς  ήταν και είναι ξεκάθαρος στο όλο θέμα.

Όπως ανέφερε αρχικά «Όποτε και αν ήρθε αυτό το θέμα στην επιφάνεια, η άποψη της παράταξης μας ήταν και είναι ότι το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ δεν πρέπει να αναφέρεται σε καμία περίπτωση. Από εκεί και πέρα όμως, βλέποντας τα τελευταία γεγονότα, θεωρώ ότι ο λαός δεν πρέπει να ξεχνάει αυτές τις αντιμετωπίσεις που είχε και να δώσει την απάντησή του… Κοντά είναι η ώρα.

Απλά στην Ελλάδα είμαστε μια περίπτωση λαού που ξεχνάει. Και δεν καταλαβαίνω γιατί γίνονται όλα αυτά. Όλοι είμαστε πατριώτες, αλλά κάποιοι κάνουν λάθη. Πάνε τα πράγματα όπου θέλουν αγνοώντας την θέση της πλειοψηφίας.

Και τους πατριώτες τους χαρακτηρίζουν κάποιοι για τις ιδέες τους  φασίστες και από την άλλη αγνοείται το λαϊκό αίσθημα. Γι αυτό και λέω ότι είμαστε περίεργοι και πάνω από όλα δεσμευμένοι από το γερμανικό παράγοντα. Είναι άραγε στραβός ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε;

Δεν πρέπει να βριζόμαστε λοιπόν με ανθρώπους που αύριο θα βρεθούμε κοντά σε άλλους αγώνες. Για ένα όνομα φτάνουμε σε ακραία σημεία και έχουμε και τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής κ. Μπαρμπαρούση να μιλάει ακόμη και για Χούντα.

Ο Έλληνας για όλα αυτά που του συμβαίνουν ξέρει και εκφράζεται από ανθρώπους που δεν ξέρουν να μοιράσουν άχυρο σε δύο;».

ΠΕΡΙ ΑΝΕΛ

Για την στάση των ΑΝΕΛ δήλωσε ότι  «Εγώ ασχολήθηκα τότε και είχα μια υποχρέωση πολιτική απέναντι στον υπουργό Άμυνας κ. Καμμένο.  Τελείωσα όμως εκεί και δεν έκανα τίποτε άλλο. Τώρα νομίζω ότι πολιτικά δεν εκφράζομαι πια από τους ΑΝΕΛ. Και μιλούν για διάφορα ενώ σε καμία περίπτωση πλέον δεν με βρίσκουν σύμφωνο τα λεγόμενα τους.

Προσωπικά εκτιμώ ότι θα έχουμε θέμα στην πορεία και είναι ξεκάθαρο ότι και ο Καμμένος θα έχει ζητήματα, αυτός που έχει ήδη διαγράψει άτομα για άλλες αιτίες όμως».

ΔΙΟΔΙΑ

Αναφορικά με τα διόδια και τη δικαστική οδό που επιλέξαμε ο ίδιος τονίζει ότι  «Εγώ και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Γραμμένος είχαμε προτείνει μια ακραία ενέργεια ώστε να δείξουμε πως τα διόδια πάνε να γίνουν σε δασική περιοχή και παράλληλα όλα όσα πάνε να γίνουν είναι παράνομα!

Η αστυνομία έχει φτάσει να προστατεύει περίεργα πράγματα…. Και έπρεπε να κάνουν το σωστό ενώ όλα τα πράγματα είναι περίεργα πια και πλέον βλέπουμε την παράταξη της κ. Τσανάκα να κινείται με ένα δικό της τρόπο.

Επέλεξε η Εγνατία Οδός ΑΕ και  το ΤΑΙΠΕΔ έναν χώρο που ίσως και μόνο από φωτογραφίες να είδαν και έφτασαν ακόμη σε παρατυπία για να πραγματώσουν τον στόχο τους. Απλά νομίζω ότι οι δρόμοι είναι δημόσιοι και χρειάζεται να λαμβάνονται όλες οι παράμετροι υπόψιν.

Και όλα αυτά όταν πρέπει να βλέπουμε και τον περιβαλλοντικό κίνδυνο. Έτσι και με τον ΤΑΡ έχουμε την κ. Τσανάκα που πατάει σε δύο βάσεις. Παίζει σε τερτίπια του ΤΑΡ, πιστεύει ότι θα φέρει η εταιρεία νερό στην περιοχή των Φιλίππων και συνεχίζει από τη μια να στηρίζει την εταιρεία και από την άλλη τον κόσμο. Και μετά έρχονται και τα κροκοδείλια δάκρυα και τελικά αποδεικνύεται ότι άλλα λέγονταν παλιά και άλλες δηλώσεις έκανε παλιά η κ. Τσανάκα. Μάλιστα τα βίντεο τα έχει ο δημοτικός σύμβουλος κ. Παπαδόπουλος και μπορεί να τα ζητήσει όποιος το επιθυμεί. Δεν ξέρω ποιος τελικά έχει τον αληθινό λόγο; Μήπως ζούμε σε ένα παραμύθι;

Μετά την πρωτομαγιάτικη εκδήλωση η Ευρωπαϊκή Τράπεζα σταμάτησε την χρηματοδότηση γιατί δεν ήθελε ένα έργο που προκαλεί την λαϊκή αντίδραση.  Για αυτό και μιλώ για ένα σοβαρό έργο και ο ΤΑΡ έπρεπε να έρθει με σοβαρή πρόταση και να μας πει ότι σκοπεύει να κάνει ένα σοβαρό έργο. Το νερό αφορά σε όλους τους κατοίκους της περιοχής και πρέπει να δούμε πως θα πορευθούμε ως σύνολο πια και όχι ως μονάδες.

Ο ΤΑΡ έπρεπε να πάει στο Συμβούλιο της Επικρατείας και να πείσει ότι υπάρχει τριμερή χρηματοδότηση για ένα έργο ουσίας. Αυτά δεν ξέρω αν γίνονται, όλα είναι εξαρτώμενα και τίποτε δεν είναι ανεξάρτητο όπως λέει η κ. Τσανάκα.

Οι αγρότες έχουν πλήρη γνώση του τι συμβαίνει και ξέρουν καλά τι πηγαίνει σωστά και τι όχι».

ΕΝΩΣΗ

Τέλος αναφορικά με την προετοιμασία της Ένωσης Καλαθοσφαίρσης Καβάλας  τόνισε «ότι δεν πάμε σε προϊόν εκβιασμού ποτέ. Θέλουμε ένα καλό ρόστερ και αυτός είναι ο στόχος μας. Πλέον με περισσότερη γνώση θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό μια και ο καβαλιώτης πλέον έχει αγκαλιάσει την ομάδα.

Παλεύουμε με ανθρώπους, με νοοτροπίες, με κόσμο που θέλει να ικανοποιήσει τα δικά του θέλω εις βάρος άλλων. Για αυτό και δεν θέλουμε να πάρουμε κάτι βιαστικό και ζητάμε βήματα προσεκτικά. Ας έρθουν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους αυτοί που το θέλουν,. Αλλά δεν θα σπάσουμε και τα νεύρα των καβαλιωτών. Γι αυτό και προσέχουμε». Ο κ. Παππάς ολοκλήρωσε  θυμίζοντας ότι οι ανακοινώσεις θα γίνουν όταν γίνουν και οι συμφωνίες, τονίζοντας ότι θα παραμείνουν στην ομάδα όσοι είναι από την Καβάλα, αρκεί να το θέλουν οι ίδιοι!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *