Ξανά κύπελλο και δυο μετάλλια, χρυσό & αργυρό από τους αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου “ΑΕΤΟΣ” Νέστου – Καβάλας

Άλλη μια επιτυχία προστέθηκε από τους αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου “ΑΕΤΟΣ” Νέστου – Καβάλας στην αθλητική ιστορία μας της σκοποβολής.

Στην συνέχεια του πρωταθλήματος σκήτ Ελλάδος 2017 σε αγώνα που έγινε στο σκοπευτήριο του Μαυροβουνίου της Σκύδρας το σαββατοκύριακο 22 & 23 Απριλίου 2017 για όλες τις κατηγορίες ΑΒΓ, οι κάτωθι αθλητές του Συλλόγου μας κατόρθωσαν να αποσπάσουν μια πρώτη και μια δεύτερη νίκη στις α & γ κατηγορίες.

Πιο συγκεκριμένα ο Τάσος Βαμβακίδης στην πρώτη του αγωνιστική συμμετοχή στην γ κατηγορία κατέκτησε το κύπελλο της πρώτης θέσης και το χρυσό μετάλλιο με επίδοση 59/125. Επίσης ο Δημήτρης Βαβάκας στην α κατηγορία κατετάγη δεύτερος, πήρε το αργυρό μετάλλιο με επίδοση 104/125 που τον έβαλε στον τελικό του αγώνα εκεί που με τελική επίδοση 20/30 κατατάχθηκε 5ος στον αγώνα και έκανε ρεκόρ Συλλόγου.

Στην συνέχεια οι αθλητές του Συλλόγου μας που καταφέρανε να βαθμολογηθούν είναι ο Σάκης Ντενικοράκης 7ος στην α κατηγορία και 8ος ο Γιώτης Παπαντωνίου ενώ στην β κατηγορία 7ος ο Πάνος Δαμιανός και 8ος ο Σώτος Βαλούρδος.

Τέλος ο Σύλλογός μας ήταν 2ος σε συμμετοχές αθλητών και αναδείχθηκε επίσης 2ος στα περισσότερα μετάλλια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση