«Νομίζω ότι θα υπάρξουν συγκλίσεις, συνεργασίες και συνεργίες ώστε να λειτουργήσει ομαλά το νέο Περιφερειακό Συμβούλιο», δηλώνει ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Κώστας Αντωνιάδης

Ως μεγάλη νίκη χαρακτήρισε την επικράτηση του Περιφερειάρχη κ. Χρήστου Μέτιου ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κ. Κώστας Αντωνιάδης. Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «ήταν μια μεγάλη νίκη του Χρήστου Μέτιου και της Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπολίτες μας που ψήφισαν την παράταξη αλλά και τον περιφερειάρχη. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνυποψηφίους μου, όλα τα παιδιά σχεδόν στο σύνολό τους είναι νέοι άνθρωποι που για πρώτη φορά ασχολούνται με εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης. Κι αυτό είναι ένα πάρα πολύ ενθαρρυντικό μήνυμα και για την κοινωνία και για εμάς. Αυτά τα παιδιά μπορούμε να τα αξιοποιήσουμε στη συνέχεια σε διάφορες θέσεις, αφού έχουν τις γνώσεις, τη θέληση και την αγάπη να προσφέρουν στον τόπο τους. Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω τον Χρήστο Μέτιο, για την εμπιστοσύνη που έδειξε τόσα χρόνια στο πρόσωπό μου. Το ξέρουμε όλοι ότι στην περιφερειακή ενότητα Καβάλας ήμουν αυτός που στήριξα σθεναρά τον περιφερειάρχη και παρ’ όλη τη λάσπη που υπήρξε όλο αυτό το διάστημα, καταφέραμε να κερδίσουμε την Περιφέρεια ΑΜΘ.

Για την επόμενη μέρα, εμείς παίρνουμε ένα σφουγγάρι και τα σβήνουμε όλα. Θέλουμε να ενώσουμε και να συνθέσουμε κι όχι να διχάσουμε. Επομένως, αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να συνεχίσει η περιφέρεια την αναπτυξιακή της πορεία, να συνεχίσει τις δράσεις που θα αποτελέσει πόλο ανάπτυξης και να γίνει ένας προορισμός όσον αφορά τον τουρισμό, σε 12μηνη διάρκεια».

ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ

Για το θέμα των συνεργασιών είπε ότι «ο νέος νόμος επιβάλλει συνεργασίες. Πρέπει να μάθουμε κάποια στιγμή να συνεργαζόμαστε. Είναι ένα στοίχημα το οποίο νομίζω ότι θα το κερδίσουμε. Θα υπάρξουν οι κατάλληλες κινήσεις με τους επικεφαλής των παρατάξεων από τον περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο. Από την εμπειρία μου λέω ότι όλα τα θέματα που είχε εισάγει και ο αείμνηστος περιφερειάρχης και ο νυν, σχεδόν το 90% είχαν περάσει ομόφωνα. Επομένως, νομίζω ότι υπάρχει ήδη ένα προηγούμενο. Το Περιφερειακό Συμβούλιο είναι το ανώτατο όργανο της περιφέρειας. Οι σύμβουλοι που εξελέγησαν είναι προσωπικότητες υψηλού επιπέδου και αυτό που πρέπει να έχουμε ως στόχο και όραμα είναι το καλό της περιφέρειάς μας. Νομίζω ότι θα υπάρξουν συγκλίσεις, συνεργασίες και συνεργίες ώστε να λειτουργήσει ομαλά το νέο Περιφερειακό Συμβούλιο».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *