«Να συνεχισθούν οι διαβουλεύσεις για τον κανονισμό των γηπέδων» εκτιμά ο Λεωνίδας Βουδούρης, πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Ζυγού

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για τον κανονισμό λειτουργίας των γηπέδων του Δήμου Καβάλας. Ο κ. Λεωνίδας Βουδούρης πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Ζυγού έκανε σχετικές δηλώσεις.

Ο κ. Βουδούρης αρχικά σχολίασε για το γεγονός ότι οι πρόεδροι των Τοπικών Συμβουλίων άργησαν να συγκεντρωθούν. «Όντως αργήσαμε να βρεθούμε όλοι οι Πρόεδροι αλλά θα μαζευτούμε και θα κάνουμε και πάλι την συνάντηση μας. Κοινές συνισταμένες, κοινά προβλήματα, κοινές διεκδικήσεις.

Νομίζω πως μας προσέχουν αλλά εμείς πρέπει να πιέζουμε όπως και να έχει» σημείωσε αρχικά .

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

Αναφορικά με τον κανονισμό λειτουργίας γηπέδων, ανέφερε ότι  «Σε ό,τι αφορά τον κανονισμό γηπέδων είναι ένα χρήσιμο εργαλείο στα χέρια της διοίκησης. Και όπως με επίπονη διαδικασία βγήκε ο κανονισμός κοιμητηρίων έτσι και ο κανονισμός των γηπέδων.

Εμείς όμως διατυπώσαμε κάποιες ενστάσεις σε κάποια άρθρα. Για παράδειγμα στο άρθρο 2 γίνεται λόγος για την αρμοδιότητα των γηπέδων,   ζητήσαμε να έχουμε και εμείς ως Πρόεδροι την ευθύνη. Γιατί εμείς λογοδοτούμε για την περιουσία του Δήμου που είναι στη δική μας ευθύνη. Θεωρούμε ότι θα έπρεπε να συμπεριληφθούμε και εμείς, οι Πρόεδροι γιατί θεωρούμε ότι  για ότι γίνεται εκεί έχουμε την ευθύνη. Άλλωστε ο κόσμος σε εμάς προστρέχει. Το άλλο άρθρο μας φέρνει σε διάφορες ενστάσεις από διάφορους Προέδρους. Επίσης και εγώ ζήτησα να υπάρχει κεντρική διαχείριση από τις διαφημίσεις και ο Αντιδήμαρχος  κ. Φιλόσογλου είπε ότι όντως θα γίνει σωστή διαχείριση ενώ εγώ έθιξα και θέμα μη σωστής καταγραφής των γηπέδων. Ξεχάσθηκαν και κάποια γήπεδα όπως αυτό στην συνοικία του Ζυγός».

ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Πρόσθεσε δε πως «Τώρα ο κανονισμός δεν συζητήθηκε μέσα στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Καβάλας αλλά γενικά ο καθείς έχει τη διαφορετική άποψη του. Μόνο το Τοπικό Συμβούλιο Καβάλας έχει γνωμοδοτήσει θετικά. Εμείς τις επιμέρους διαφωνίες, όπως το άρθρο 2 το είδαμε στην συνέχεια ως κανονισμό βελτιωμένο μετά τις επαφές με τον κ. Φιλόσογλου. Και ο ίδιος είχε σταθεί σε κάποιες βελτιώσεις αλλά το δικό μου τοπικό συμβούλιο διαφωνούσε προς άλλα θέματα και έτσι εμείς γενικά αποφασίσαμε αρνητικά. Είναι καλό εργαλείο αλλά πρέπει να γίνουν κάποιες παρεμβάσεις για να πάει καλά. Να λειτουργήσει όπως λειτουργεί σωστά και ο κανονισμός κοιμητηρίων προκειμένου να βελτιωθεί περαιτέρω. Είναι καλά εργαλεία και όλοι πρέπει να τα υποστηρίζουμε».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση