Νίκη και μόνον νίκη με την Δόξα Δράμας θέλει ο ΑΟΚ την Κυριακή

Συνέντευξη τύπου δόθηκε σήμερα  από πλευράς της ομάδας του ΑΟΚ με τον πρόεδρο κ. Θεόδωρο Μήτρα και τον προπονητή κ. Άγγελο Διγκόζη για την πορεία της ομάδας από εδώ και στο εξής μετά και την αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας.

Αρχικά ο υπεύθυνος τύπου κ. Πετρόπουλος απηύθυνε παράκληση στους δημοσιογράφους να εστιαστούν στο σήμερα και το αύριο της ομάδος και όχι στο χθες και κυρίως  να εστιαστούν όλοι στο παιχνίδι με την Δόξα Δράμας  όπου στόχος είναι η νίκη και να φέρουν τον κόσμο στο γήπεδο.

Ακολούθως ο κ. Μήτρας απηύθυνε κάλεσμα  στον φίλαθλο κόσμο να έρθει στο γήπεδο καθώς το παιχνίδι με την Δράμα είναι πάρα πολύ σημαντικό και βαθμολογικά αλλά και ιστορικά καθώς αγωνίζονται δύο ιστορικές ομάδες. Βέβαια διευκρίνισε ότι δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα  με την ομάδα της Δράμας ενώ ανέφερε ότι έχουν κάνει ένα έγγραφο στην Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  με το οποίο καλούν όλους τους μαθητές με ελεύθερη είσοδο να παρακολουθήσουν το παιχνίδι σε μία ειδική εξέδρα στην οποία θα φιλοξενηθούν και για λόγους ασφαλείας. Όπως εξήγησε, θέλουν την στήριξη της νεολαίας σε ‘ένα παιχνίδι που θα είναι μία αθλητική γιορτή, όπου όλοι θέλουν να δουν ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι.

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Από πλευράς του ο κ. Διγκόζης ευχαρίστησε τον πρόεδρο και τη Διοικούσα Επιτροπή που του έδωσαν την δυνατότητα να είναι προπονητής στην μεγαλύτερη ομάδα του Ν. Καβάλας, την οποία επίσης υπηρέτησε σαν ποδοσφαιριστής σε μία δύσκολη στιγμή όπου και τότε πέτυχαν τον στόχο τους, ευχόμενος και τώρα να γίνει το ίδιο, να στεφθεί η προσπάθεια τους με επιτυχία.

Εξήγησε δε ότι δεν του αρέσουν οι συνεντεύξεις τύπου αλλά να προπονεί τους παικτες και να  παίρνει η ομάδα την νίκη σε όλα τα παιχνίδια ακόμη και στα φιλικά, και για αυτό μέσα από τις προπονήσεις και τις τακτικές που εφαρμόζουν επιδιώκουν αυτό τον στόχο, την νίκη.

Ευχήθηκε δε όπως τότε που αγωνίστηκε με την Παναχαϊκη η παρουσία των φιλάθλων να είναι 8000 με την Δράμα, αν και παραδέχτηκε  ότι σήμερα αυτό είναι δύσκολο. Χαρακτήρισε εφικτή μία νίκη με την Δράμα που θα την αφιερώσουν στους φιλάθλους ενώ στα αγωνιστικά ανέφερε ότι στο παιχνίδι με την Δόξα θα απουσιάσουν οι Μελισόπουλος και Κασαπάκης που δεν είναι έτοιμοι, τονίζοντας ότι υπάρχουν ποδοσφαιριστές που μπορούν να αναπληρώσουν αυτά τα κενά.

Για το πρόβλημα που έχει η ομάδα στην παραγωγή φάσεων ανέφερε ότι έχει δει όλα τα παιχνίδια σε βίντεο και πως αν εξαιρέσουν το Α` ημίχρονο στον αγώνα όπου έβγαλαν 3 μεγάλες ευκαιρίες και στο Β` μέρος είχαν ευκαιρίες και πως δουλεύουν πάνω σε αυτό το κομμάτι πάρα πολύ.

Στο ερώτημα αν οι παίχτες έχουν άγχος απάντησε πως όποιος έχει άγχος να του το πει ότι δεν μπορεί αν αγωνιστεί διότι ο ΑΟΚ είναι μία μεγάλη ομάδα, τονίζοντας ότι ο προγραμματισμός της ομάδας φέτος έγινε με αυτό τον τρόπο και δεν είναι της ώρας να το αναλύσουν. Ο ίδιος θέλει οι παίκτες του να έχουν δημιουργικό άγχος και πως είναι πολύ δύσκολο να βρουν τώρα παίκτες για μεταγραφή. «Έχουμε 25 παίκτες στο ρόστερ μας και με αυτούς θα συνεχίσουμε ενώ είναι θετικό ότι η ομάδα έχει καλή παράδοση με την Δράμα τα τελευταία χρόνια» σημείωσε χαρακτηριστικά. Για το παιχνίδι με την Καρδία τόνισε πως ήταν άτυχοι  και ευχήθηκε καλύτερη απόδοση και θέληση με  την Δόξα Δράμας αλλά και καλύτερη τύχη.

Τέλος ο κ. Μήτρας ανέφερε ότι η επιλογή του κ. Διγκόζη έγινε σε επίπεδο μακροχρόνιας συνεργασίας καθώς πιστεύουν σε αυτόν  και θα δώσουν όλες τους τις δυνάμεις για τους στόχους τους.

Για δε τα εισιτήρια διαρκείας τόνισε πως υπάρχει οικονομική κρίση και σαφώς θα ήθελαν καλύτερη παρουσία των φιλάθλων πλην όμως είναι και οι ίδιοι υπεύθυνοι για αυτό ενώ συνεχίζουν με  στόχο τον πρωταθλητισμό και την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.