Νέος πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Καβάλας εκλέχθηκε ο Θεόδωρος Χατζηχρήστος

Νέος πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Καβάλας εκλέχθηκε ο κ. Θεόδωρος Χατζηχρήστος. Ο ίδιος σε δηλώσεις του εξέφρασε την διάθεσή του να προσφέρει.

Συγκεκριμένα είπε ότι «τη Δευτέρα συγκροτήθηκε σε Σώμα το διοικητικό συμβούλιο. Τα μέλη του Δ.Σ. εμπιστεύθηκαν εμένα ώστε να είμαι πρόεδρος και από εκεί και μετά όλα κύλησαν ομαλά. Πέρα ότι αναπτύχθηκε η φιλία μεταξύ μας, το κυριότερο είναι ότι τα προβλήματα των επαγγελματιών, βιοτεχνών και εμπόρων είναι κοινά. Μόνο πράγματα μας ενώνουν παρά μας χωρίζουν. Είναι σίγουρο ότι θα συνεχίσουμε το έργω των προηγούμενων διοικήσεων. Αυτό που θα κοιτάξουμε ως νέα διοίκηση για να δώσουμε το δικό μας στίγμα θα είναι η αναβάθμιση του ρόλου της Ομοσπονδίας. Και θα κοιτάξουμε να έρθουμε περισσότερο κοντά στους επαγγελματίες, τους εμπόρους και τους βιοτέχνες ώστε και να γνωρίζουμε καλύτερα τα προβλήματά τους και να γνωρίζουν κι αυτοί ότι η Ομοσπονδία είναι εδώ για να τους βοηθήσει σε οποιοδήποτε πρόβλημα.

Στους ζαχαροπλάστες έχω 4 τριετείς θητείες και τρεις θητείες στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας. Είμαι έτοιμος από πλευράς εμπειρίας, αλλά πάντα μαθαίνουμε και γι’ αυτό κοιτάμε να είμαστε συγκρατημένοι γιατί όποιος πει ότι τα ξέρει όλα, είναι ψέματα.

Η Ομοσπονδία είναι μέλος της ΓΕΣΕΒΕ με εκπρόσωπο στο Διοικητικό Συμβούλιο, έχει υπό την ομπρέλα της πρωτοβάθμια περίπου 30 σωματεία. Στόχος είναι να εντάξουμε κι άλλα. Να ασχοληθούμε με αυτά που έχουν πρόβλημα και να υπάρξει μια ανασύσταση. Να ανοίξουμε την Ομοσπονδία σε όλο το εύρος του νομού».

ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Η  σύνθεση του νέου 11μελούς Διοικητικού Συμβούλιου της Ομοσπονδίας Εμπόρων Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Νομού Καβάλας έχει ως εξής:

                ΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Α’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ :ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΑΒΡΑΑΜ

B’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ :ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΤΑΜΙΑΣ:ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΜΕΛΗ:ΑΡΣΟΝΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΧΑΤΖΟΥΛΗΣ ΘΩΜΑΣ

ΚΑ’Ι’ΛΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΠΟΥΛΟΣ ΦΩΤΙΟΣ

ΒΑΦΕΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *