Νέες δωρεές στο Ναυτικό Μουσείο Καβάλας

Πενήντα πέντε (55) επί πλέον Θυρεούς Πολεμικών κυρίως Ελληνικών Πλοίων και ξένων, Φιλτάτου Πλοιάρχου του Πολεμικού μας Ναυτικού, συμπλήρωσαν την ήδη υπάρχουσα προ μηνών δωρεά (14 θυρεούς) από την προσωπική του Συλλογή στο Δημοτικό Ναυτικό Μουσείο Καβάλας .
«Θεωρούμε ότι οι ευχαριστίες είναι πολύ λίγες για τη μεγάλη τιμή προς το Δ.Ν.Μ.Κ. από τη γενναιόδωρη προσφορά του κ Πλοιάρχου .
Ελπίζουμε ότι η δωρεά αυτή, θα βρει ανταπόκριση και μιμητές που θα θελήσουν να συνεισφέρουν στην αναβάθμιση του Μουσείου μας .
Επίσης θερμά ευχαριστούμε τον Διευθυντή της Υδρογραφικής Υπηρεσίας Αρχιπλοίαρχο Π.Ν. κ. Δημήτριο Ευαγγελίδη για το θυρεό που μας απέστειλε της Υδρογραφικής Υπηρεσίας όπου προΐσταται .
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η στήριξή, καθώς και η οποιαδήποτε δωρεά έχουν μοναδική μαγική δύναμη. Μας βοηθούν και μας επιτρέπουν να συνεχίσουμε το έργο που έχουμε αναλάβει, με ακόμη μεγαλύτερο ζήλο και διάθεση .
Τους ευχαριστούμε και πάλι θερμά . Η προσφορά τους αυτή .είναι μεγάλη τιμή για το Δημοτικό Ναυτικό Μουσείο Καβάλας» σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Ναυτικού Μουσείου κ. Τζανάκος .


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *