Μ. Καπέτης: Εμείς θέλουμε όλη η πόλη να προχωρήσει ενωμένα με στόχους

 Προχθές έγινε ένα τηλεοπτικό ντιμπέιτ μεταξύ των υποψηφίων δημάρχων της Καβάλας. Το μέλος του συνδυασμού «Ο Τόπος της Ζωής μας» κ. Μιχάλης Καπέτης κλήθηκε να σχολιάσει το όλο διαδικαστικό.

Όπως τόνισε αρχικά «Εδώ και χρόνια είναι γνωστό ότι τα μακρόσυρτα ντιμπέτ  λίγα προσφέρουν. Προσφέρουν μόνο όταν είναι δύο τρεις οι συνεντευξιαζόμενοι.

Και πρέπει να υπάρχει και επικοινωνία με ερωτήσεις αλλιώς μιλάμε για παράλογους μονολόγους. Ο τηλεθεατής δεν βλέπει τόσο μακρόσυρτες κουβέντες. Αλλά όταν έχεις υποψηφίους πολλούς, όπως στην Θεσσαλονίκη που έχουμε 19 υποψηφίους τότε το πράγμα δυσκόλεψε.

Γενικά όμως θεωρώ ότι ο Μάκης Παπαδόπουλος ήταν αυτός που ξέρουμε.  Στον σύντομο χρόνο του προσπάθησε να παρουσιάσει τις θέσεις τους, να θέσει και ερωτήματα αλλά γενικά παρουσίασε και πάλι μια παράταξη με εικόνα συγκεκριμένη που δεν κρύβεται και λέει τα πράγματα ως ξέρει!

Από την τηλεμαχία ηττημένοι δεν υπήρχαν. Το ζήτημα είναι οι προτάσεις και φυσικά η κρίση του δημότη.

Εξάλλου όλα τα ντιμπέιτ είναι ίδια. Ο Μάκης Παπαδόπουλος προσπάθησε να βάλει και 2-3 ερωτήσεις και εκεί τελείωσαν όλα».

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ

Στην ερώτηση περί σκέψεων του κ. Παπαδόπουλου αναφορικά με την επόμενη μέρα τόνισε ότι  «Ο κ. Παπαδόπουλος αναφορικά με την επόμενη ημέρα έχει σκεφθεί κάποια πράγματα.

Εμείς θέλουμε όλη η πόλη να προχωρήσει ενωμένα με στόχους. Άρα πρώτα πρέπει να αποκατασταθούν οι επικοινωνίες. Δεν μπορεί ο Δήμος Καβάλας  να μην μιλά με το ΤΕΙ, με τον ΟΛΚ ίσως και άλλα

Εμείς σε αυτόν τον παραλογισμό θέλουμε να βάλουμε τέλος. Ο Μάκης το πρώτο που θα κάνει μετά τις εκλογές και ως εκλεγμένος Δήμαρχος χωρίς να έχει αναλάβει καθήκοντα βέβαια θα είναι να βάλει τα πράγματα σε σειρά μετά από επαφές με τους φορείς. Απλά υπάρχει έλλειψη κανονικότητας και φυσικά ο Μάκης Παπαδόπουλος θα μιλήσει και με τους φορείς και με τους επικεφαλης των παρατάξεων.

Πρέπει να έρθουμε σε επαφή και όλοι πρέπει να συνεργαστούν. Όταν δεν θα βρίσκονται κοινοί τόποι  θα υπάρχουν και οι ψηφοφορίες.

Δεν θα μοιράσουμε αξιώματα για να προχωρήσουμε. Όταν μιλάμε για την ουσία της δημοκρατίας αυτό εννοούμε. Συνεργασία με όλους και μετά ψηφοφορίες. Αν βγει κάποιος άλλος εμείς θα αποδείξουμε και πάλι ότι για τα μεγάλα και μικρά προβλήματα του τόπου θα είμαστε πάντα σε διάλογο.

Θέλουμε από τη θέση της διοίκησης φυσικά να δίδουμε λύση».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *