Μπαζάρ από την ΠΝΟΗ κάθε Τρίτη και Πέμπτη

Ένα ακόμη μπαζάρ διοργανώνει ο Σύλλογος ΠΝΟΗ για ανταλλαγή προϊόντων κάθε Τρίτη και Πέμπτη. Σύμφωνα με την πρόεδρο του συλλόγου κ. Χατζηβαρύτη αυτά τα μπαζάρ βοηθούν πολύ κόσμο και γίνονται στον χώρο του συλλόγου.

 Σύμφωνα με την ίδια «Στον σύλλογο ΠΝΟΗ εδώ και πολύ καιρό έχουμε καθιερώσει τουλάχιστον μια ημέρα το μήνα να κάνουμε ένα ανοικτό μπαζάρ και να έρχεται ο κόσμος να παίρνει ό,τι θέλει. Είναι ένα χαριστικό μπαζάρ και ο κόσμος μπορεί να έρθει και να δει τα πάντα. Έχουμε από είδη σπιτιού, σεντόνια, κουβέρτες, παπλώματα, ρουχισμό, παιδικό εξοπλισμό, καροτσάκια, κρεβατάκια, καναπέδες, διάφορα είδη που είναι απαραίτητα σε ένα σπίτι και μπορούν να λείπουν από ένα σπίτι.

 Εμείς επειδή έχουμε ήδη αρκετά μεγάλο απόθεμα στις αποθήκες μας, θεωρούμε ότι δεν πρέπει να κρατιούνται άλλο αυτά τα πράγματα και είναι καλύτερα να δίδονται. Για αυτό και καθιερώσαμε και κάνουμε κάθε μήνα ένα μπαζάρ.

 Αυτή την φορά ετοιμάσαμε το μπαζάρ μας για σήμερα και Πέμπτη. Μπορεί ο κόσμος χωρίς καμία υποχρέωση να έρθει κι να δει τι έχουμε και αν βρει κάτι που του είναι χρήσιμο ας έρθει να το πάρει χωρίς να έχει καμία άλλη υποχρέωση».

 ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥΣ

Και πρόσθεσε πως «Τα μπαζάρ θα γίνουν στον χώρο της ΠΝΟΗΣ, Τσολάκη 23, στον Παιδικό Σταθμό δηλαδή και θα είμαστε εκεί από τις 10 έως τις 13.30. Τρίτη και η Πέμπτη είναι οι μέρες που βρίσκεται όλο το δικαιολογητικό συμβούλιο στον σύλλογο. Τις υπόλοιπες  ημέρες της εβδομάδας, είμαστε κάθε πρωί ανοικτά από τις 10 μέχρι τις 2 και όποιος θέλει να καταθέσει ένα αίτημα και να ζητήσει βοήθεια μπορεί να έρθει στον σύλλογο ή να πάρει τηλέφωνο και να μας καταθέσει το αίτημα του ώστε να του κλείσουμε ένα ραντεβού με την κοινωνική μας λειτουργό και να έρθει να συζητήσει μαζί μας ό,τι τον απασχολεί».

 Η ίδια σημείωσε ότι η περσινή χρονιά ήταν μια πολύ γόνιμη χρονιά αφού βοηθήθηκαν πάρα πολλοί άνθρωποι σε διάφορα θέματα. Όχι μόνο σε θέματα παροχής ειδών με τρόφιμα και ρουχισμό αλλά και με φροντιστήρια σε παιδιά αλλά και σε έκτακτα περιστατικά που δεν ήταν λίγα. «Προβλήματα υγείας γονέως, προβλήματα παιδιών μας ήρθαν εμπρός μας, αλλά εμείς σταθήκαμε στο ύψος μας και βοηθήσαμε. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους πολίτες που μας στηρίζουν και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους μεγάλους χορηγούς που μας βοηθούν ώστε να έχουμε μια συνέχεια 20 ετών.

 Το 2020 είναι χρονιά εκλογών. Τέλος Φεβρουαρίου πρέπει να κάνουμε τις εκλογές μας.  Οι δράσεις που έχουμε όμως, είναι καθημερινές. Γι αυτό και λέμε ότι κάνουμε συνδιοργανώσεις, μας ενδιαφέρει η δικτύωση γιατί μόνος του κανείς δεν μπορεί να πάει μια υπόθεση πέρα ενός σημείου. Εμείς είμαστε ένας σύλλογος ανοικτός, μας ενδιαφέρουν οι συνεργασίες, μας ενδιαφέρει να έχουμε μια μόχλευση στις δράσεις μας, να τι διαχέουμε δηλαδή, και για αυτό βραβευθήκαμε από το ΜΠΡΑΒΟ στην ενότητα κοινωνία πολιτών για τη δράση της εξωστρέφειας που πρέπει να ενισχύσουμε την χρονιά που έρχεται».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *