Μπήκε ταμπέλα στο Ναυτικό Μουσείο Καβάλας

Μετά από 1 ολόκληρο χρόνο μπήκε μία ταμπέλα στο Ναυτικό Μουσείο Καβάλας και ενημερώνεται το κοινό για την ύπαρξη του. Ο πρόεδρος του Μουσείου κ. Τζανακός σημείωσε ότι τα εκθέματα τους συνεχώς εμπλουτίζονται.

Ο κ. Τζανάκος ανέφερε «Επιτέλους ήρθε η πινακίδα. Και αυτό έγινε με πρωτοβουλία του κ. Πάρη Μέτσικα. Θα βάλουμε και το λογότυπο από επάνω για να ξέρει επιτέλους ο κόσμος ότι εδώ είναι το Ναυτικό Μουσείο Καβάλας.

 Όσο για τα εκθέματά μας αυγατίζουν συνέχεια. Μάλιστα στην Αθήνα είχαμε  συνάντηση την Δευτέρα για το επόμενο συνέδριο που θα γίνει στην Άνδρο αρχές Ιουνίου και θα συναντηθούμε όλα τα ναυτικά μουσεία. Πήγα στην Αθήνα για να μιλήσουμε για το συνέδριο του Ιουνίου ενώ θα φέρω και άλλα εκθέματα και ίσως έχουμε και μια συνάντηση με τον υπουργό Άμυνας κ. Παναγιωτόπουλο.

 Το Πολεμικό Ναυτικό ανταποκρίθηκε στο αίτημα μας, τόσο το ίδιο όσο και ο υπουργός και ήρθαν εκθέματα. Εμείς θέλαμε υλικό περισσότερο για τους μαθητές μας και για τα μαθήματα που κάνουμε μια και ο κόσμος ξέρει ότι το Πολεμικό Ναυτικό έχει μεγάλη ιστορία και πρέπει να προβάλλεται. Στο Μουσείο υπάρχει η γραμματέας και ο Αντιπρόεδρος για να κάνουν τις ξεναγήσεις μια και περιμένουμε σχολεία, κόσμο από τον Σύλλογο Μικρασιατών και άλλα τινά».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *