Μπήκε στους λογαριασμούς των απολυμένων της ΒΦΛ το βοήθημα των 1.000 ευρώ ανά εργαζόμενο

Μπήκαν τελικά τα χρήματα του ΟΑΕΔ στους τραπεζικούς λογαριασμούς για τους 150 απολυμένους της ΒΦΛ, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Σωματείου τους κ. Νίκο Βογιατζίδη.. Πρόκειται για 1000 ευρώ βοήθημα για τον κάθε απολυμένο….

Συγκεκριμένα ο κ. Βογιατζίδης σημείωσε πως «Δεν θα λυθεί το πρόβλημά μας με το χιλιάρικο, αλλά όταν οι οικογένειες είναι εφτά μήνες τώρα με πρακτικές του κ. Λαυρεντιάδη πρωτόγνωρες χωρίς ούτε ένα ευρώ πόρο στην οικογένειά τους, τα πράγματα είναι πλέον πάρα πολύ δύσκολα και πολύ δε περισσότερο δεν μπορούμε να εμπαιζόμαστε από τέτοιες διαδικασίες. Οι περισσότεροι αυτά τα χρήματα τα χρωστάμε ήδη».

ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Ερωτηθείς ο κ. Βογιατζίδης ποια είναι τα τελευταία μηνύματα που είχαν οι εργαζόμενοι από την τελευταία δικαστική απόφαση, σημείωσε πως «είναι το πρώτο δικαστήριο που έχει γίνει, αφορά μια μεγάλη μερίδα εργαζομένων, περιμένουμε κι εμείς με αγωνία τα αποτελέσματα. Νομίζω ότι είναι νωρίς να μιλάμε για Ιανουάριο για απόφαση, θέλουν κι άλλο χρόνο συνήθως τα δικαστήρια για να βγάλουν απόφαση.  Η κυβέρνηση έχει αναλάβει μια σειρά πρωτοβουλιών τις οποίες περιμένουμε να τις δούμε αμέσως το ερχόμενο διάστημα. Επίσης από τον Ιανουάριο θα αναλάβουμε σαν Σωματείο κάποιες πρωτοβουλίες, θα προβούμε σε κάποιες κινητοποιήσεις».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.