Μουσική εκδήλωση του Γιάννη Σαρρή στην Ηρακλέιτα για ιερό σκοπό!!!!

Επαγγελματίες της Ηρακλείτσας με επικεφαλής τον κ. Γιάννη Σαρρή διοργάνωσαν μουσική εκδήλωση την Παρασκευή στην ταβέρνα του κ. Σαρρή, για να προμηθευτούν έναν απινιδωτή για να δοθεί ως δωρεά στην Αστυνομία.

Οι θεματικές βραδιές του καλοκαιριού συνεχίζονται στην ταβέρνα «Στου Σαρρή» στη Νέα Ηρακλείτσα .. Ο Γιάννης Σαρρής δεν σταματά να «γεννά» νέες ιδέες για ιδιαίτερα events, βάζοντας πάντα στο «κάδρο» των γεύσεων και των όμορφων στιγμών την αλληλεγγύη και την ειλικρινή διάθεση για προσφορά.

Όπως τόνισε “Πράγματι την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020, στο γνωστό «μπαλκόνι» της Νέας Ηρακλίτσας, τα τοπικά προϊόντα είχαν  και πάλι την τιμητική τους. «Πρωταγωνιστές» ήταν το ούζο «Ηδωνικό» και το ροζέ κρασί “Amethystos” του Κτήματος Κώστα Λαζαρίδη τα οποία και σερβιρίστηκαν σε ευφάνταστα κοκτέιλ που ετοίμασε η ομάδα του dtails [Στέλιος Βουρβουτσιώτης και Δημήτρης Δοπρίδης] ενώ η Φάρμα Μουσθένης παρουσίασε μια ποικιλία από τα εκλεκτικά κατσικίσια τυριά που παράγει.

Ο σκοπός της βραδιάς δεν ήταν απλά «καλός», αλλά, θα έλεγε κανείς ότι ήταν «ιερός»! Ο στόχος είναι με το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων που θα συγκεντρωθούν, να αγοραστεί ένας απινιδωτής  από εμένα και τον κ. Σάκη Παπαθανασίου οποίος θα δωρηθεί στην Καβάλα και στην Αστυνομία και θα τοποθετηθεί σε κεντρικό σημείο της πόλης όπου θα υπάρχει 24ωρη πρόσβαση».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

Και πρόσθεσε ότι «Αυτήν τη στιγμή στην Καβάλα δεν υπάρχει απινιδωτής προσβάσιμος 24 ώρες το 24ωρο. Αν το αλλάξουμε αυτό, ίσως μπορούμε να σώσουμε ανθρώπινες ζωές». Ο  Γιάννης Σαρρής ο οποίος σκέφτηκε την ιδέα της διοργάνωσης της βραδιάς με ερέθισμα τον πρόσφατο χαμό συμπολιτών μας που έχασαν τη ζωή τους από καρδιακό επεισόδιο, κάτι που θα μπορούσε να έχει αποφευχθεί εάν είχαν έγκαιρη πρόσβαση σε έναν απινιδωτή. «Το κόστος είναι μεγάλο, αλλά δεν είναι απαγορευτικό. Πιστεύουμε ότι με τη βοήθεια του κόσμου, μπορούμε να το καταφέρουμε!», συμπληρώνει.

Αρωγός στην όλη προσπάθεια είναι η ιατρική-τεχνική εταιρία MEDEQ του Αθανάσιου Παπαθανασίου η οποία έχει δεσμευτεί να συνεισφέρει στην αγορά του απινιδωτή, ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του Γιάννη Σαρρή. Κάποιος που έχει γνώσεις ελαφρές μπορεί να χρησιμοποιήσει το μηχάνημα αυτό και να παράξει τις πρώτες βοήθειες αν παραστεί ανάγκη.

Η ΒΡΑΔΥΑ

Να συμπληρώσουμε στο σημείο αυτό ότι την εκτέλεση των cocktails τη βραδιά της 4ης Σεπτεμβρίου 2020 «Στου Σαρρή», είχε  αναλάβει το dtails που αποτελείται από τους Στέλιο Βουρβουτσιώτη και Δημήτρη Δοπρίδη, τους δημιουργούς του derelicte bar και του espresso & tails οι οποίοι στο παρελθόν έχουν συμμετάσχει στο Athens Bar Show με σαφή προσανατολισμό την ανάδειξη της τοπικότητας προϊόντων και της ένταξής τους με άρτια αισθητική στον χώρο της αναπτυσσόμενης ελληνικής bar σκηνής.

Ο Στέλιος και ο Δημήτρης παρουσιάζουν πρωτότυπα cocktails με τοπικά αποστάγματα και οίνο, βότανα και υλικά από την ευρύτερη περιοχή, όπως το μέλι Θάσου.

“Ήδη έχουμε κάποιες κρούσεις για να αγορασθούν άλλοι δύο και να μπουν σε άλλα σημεία για να σώζουν ζωές. Ευχαριστώ τον κόσμο που αγκάλιασε την προσπάθεια μας και τον ευχαριστούμε γιατί η Καβάλα είναι πάντα κοντά μας και είθε να έχουμε και άλλες τέτοιες κινήσεις. Έτσι και αλλιώς ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση του καλοκαιριού, εμείς συνεχίζουμε να προσπαθούμε να κρατήσουμε τον κόσμο” τόνισε καταληκτικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *