Μιχάλης Αμοιρίδης: Η άσκηση έργου από τη διοίκηση πρέπει να είναι μέριμνα του καθενός μας

Ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Μιχάλης Αμοιρίδης επανεξελέγη  με τον συνδυασμό του κ. Χριστόδουλου Τοψίδη. Ο τελευταίος κλήθηκε να κάνει δηλώσεις.

Ο κ. Αμοιρίδης δήλωσε την ικανοποίησή του που τιμήθηκε από τους συμπολίτες του είπε ωστόσο ότι για τα υπόλοιπα είναι πολύ νωρίς ακόμη. Σημείωσε δε ότι η παράταξη Τοψίδη δεν συναντήθηκε ακόμη για να συζητήσει όλα όσα ανακύπτουν από το εκλογικό αποτέλεσμα και μετά. Σύμφωνα με το Μιχάλη Αμοιρίδη την πρωτοβουλία των κινήσεων έχει ο κύριος Μέτιος – στον οποίο έδωσε και συγχαρητήρια –  και η διοίκηση του. Επανέλαβε ότι ο κομματικός του χώρος δεν άλλαξε.

Όπως τόνισε «Πράγματι είμαι πρώτος και γενικά είδαμε ένα αποτέλεσμα που κρίθηκε τη δεύτερη Κυριακή. Για δεύτερη φορά μετείχα σε εκλογές, ενώ μια εξαιρετική πορεία έκανε και ο Θόδωρος Μαρκόπουλος και όλοι οι συνάδελφοι μου.

Γενικά περιμένουμε να ολοκληρωθεί η θητεία μας και να πάμε στο νέο γύρο. Για αυτό και σε κάθε περίπτωση το αποτέλεσμα όπως βγήκε δίδει στον κ. Μέττιο τη διοίκηση και εμείς – όπως ξέρω τον κόσμο – θα έχουμε μια πορεία για το καλό των πολιτών της Περιφέρειας ΑΜΘ».

ΠΕΡΙ ΚΛΙΜΑΤΟΣ

Ερωτηθείς σχετικά με το κλίμα περί ΝΔ τόνισε ότι  «Δεν υπάρχει ζήτημα να τα βρούμε! Η κοινωνία των πολιτών της Περιφέρειας επέλεξε τον κ. Μέττιο για Περιφερειάρχη για να διοικήσει. Βέβαια μπορεί και μόνος του να διοικήσει αλλά είναι πρόωρο να μιλάμε. Δεν μπορώ να μιλήσω για όλη την παράταξη.

Η στάση του καθενός από εμάς πρέπει να είναι στάση σοβαρότητας και υπευθυνότητας μέσα στο περιφερειακό συμβούλιο. Συνεπώς η λογική επιβάλλει αλλά και οι πολίτες αυτό θέλουν να μην έχουμε στάση ανατροπής ή άρνησης αλλά μιας καλοπροαίρετης κριτικής.

Προσωπικά δεν άλλαξα κομματικό χώρο, Ήμουν πάντα εκεί και στις επισκέψεις του κ Μητσοτάκη στην Περιφέρεια. Αντάρτης δεν ήμουν, μόνο διαφοροποιήθηκα στην επιλογή του κ. Μέττιου!

Είχαμε μια άλλη τοποθέτηση σε ό,τι αφορά το όραμα μας για τη δράση μας προς τον πολίτη. Το αποτέλεσμα είναι ξεκάθαρο και νομίζω ότι στην επόμενη θητεία ο κ. Μέττιος να διοικήσει και εμείς να συνδράμουμε από την θέση που μας έταξε ο λαός».

 ΠΕΡΙ …..

Τέλος στο κρίσιμο ερώτημα αν όλα όσα έγιναν μετά το θάνατο Γιώργου Παυλίδη οφείλονται αποκλειστικά και μόνο στον κύριο Χρήστο Μέτιο, απάντησε  ότι «…να φταίει για όλα μόνο ο Μέτιος, αποκλείεται. Βέβαια αισθάνομαι άβολα αλλά το δικό μου ζήτημα όταν είδα ότι κάποια πράγματα που μπήκαν ως προγραμματική βάση με τον Γιώργο Παυλίδη δεν προχωρούσαν,  αποφάσισα να αποστασιοποιηθώ. Ήθελα να προχωρήσουμε το πρόγραμμα του Γ. Παυλίδη. Ίσως κάποιοι καλοθελητές να πέρασαν άλλα και τελικά δεν ήμασταν μαζί και κατεβήκαμε τελικά χωριστά και σε αυτές τις εκλογές. Για αυτό λέω ότι δεν φταίει μόνο ο κ. Μέττιος, Όλα αυτά αφορούν στο χθες, ενώ ουδέποτε φρενάραμε το έργο του κ. Μέττιου και ψήφιζα τα θέματα παρά τις αντιρρήσεις μου. Δεν σταματήσαμε ποτέ τη διοίκηση της Περιφέρειας. Η άσκηση έργου από τη διοίκηση πρέπει να είναι μέριμνα του καθενός μας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *