Με το «Paggaio Fly Day», ο Δήμος Παγγαίου συμμετέχει στο 7ο Air Sea Show

Ο Δήμος Παγγαίου συμμετέχει και φέτος στο 7ο Air Sea Show με μία εκδήλωση που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή. Σχετικές δηλώσεις έκανε ο Αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Μποσμπότης.

Συγκεκριμένα είπε ότι «εδώ και 7 χρόνια στο δήμο Καβάλας ξεκίνησε το Air Sea Show το οποίο, πλέον, παίρνει πολύ μεγάλες διαστάσεις. Έτσι από πέρυσι, με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παγγαίου και του δημάρχου, αποφασίσαμε να έχουμε και εμείς ένα τμήμα της διοργάνωσης. Φέτος, Παρασκευή και Σάββατο το Air Sea Show θα είναι στην Καβάλα και την Κυριακή θα είναι η μέρα του Παγγαίου. Το δεύτερο Paggaio Fly Day όπως το λέμε στα αγγλικά, θα είναι διάφορες δράσεις και επιδείξεις αεροπορικές που θα ξεκινήσουν γύρω στις 5.30 το απόγευμα. Πρώτα θα υπάρξει μία καταπληκτική επίδειξη διάσωσης ναυαγών κοντά στο νησάκι της Νέας Περάμου. Αυτό θα γίνει από τις 6 μέχρι τις 6.30. Κι από τις 6.30, σχεδόν για δύο ώρες, θα έχουμε ένα πλήρες αεροπορικό σόου, με αεροπλάνα, με ελικόπτερα, με σμήνη από Λετονία, από Ιταλία και με κορυφαίο –θεωρώ εγώ- την εμφάνιση του F16, του «Ζευς».

Καλούμε τον κόσμο να παραβρεθεί σ’ αυτήν την πραγματικά μεγάλη αεροπορική επίδειξη που σπάει και τα σύνορα της Ελλάδας, είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο. Τον καλούμε από τις 6 την Κυριακή, αν θέλει να παραβρεθεί στον πεζόδρομο της Νέας Περάμου. Το Show θα το παρουσιάσουν δύο νέοι άνθρωποι, ο Λευτέρης Μητσόπουλος ένας νεαρός κωμικός και η Φελίσια Λαπάτη μία από τις γνωστές κυρίες που μετείχαν στο Survivor 2 -για να ευχαριστήσουμε λίγο τις μικρότερες ηλικίες.

Μετά την εκδήλωση, μετά τις 8.30, θα υπάρχει κι ένα καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Θα εμφανιστεί η φιλαρμονική μπάντα του δήμου Παγγαίου, θα εμφανιστούν κάποιες σχολές χορού, κάποιες σχολές καράτε θα κάνουν τις επιδείξεις τους και μία καταπληκτική μπάντα κρουστών και πνευστών που θα περιδιαβαίνει τον πεζόδρομο της Νέας Περάμου, ξεσηκώνοντας τον κόσμο με τους latin ρυθμούς της.

Ο καιρός προβλέπεται ότι θα είναι καλός και εφόσον θέλουμε να λέμε ότι είμαστε κι εμείς ένας τουριστικός προορισμός, πρέπει να υπάρχουν και τα διάφορα αντίστοιχα μεγάλα χάπενινγκς, ούτως ώστε κάθε χρόνο να μπαίνουμε και πιο πολύ στην τουριστική αγορά».

ΜΙΚΡΕΣ ΟΙ ΖΗΜΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ

Για την κακοκαιρία που έπληξε το νομό σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας είπε ότι «στο Δήμο Παγγαίου δεν υπάρχουν ιδιαίτερες ζημιές. Ένα πλημμυρικό φαινόμενο σ’ έναν παιδικό σταθμό που από κάπου μπήκαν νερά. Δόξα τω Θεώ δεν ήταν τόσο έντονα τα φαινόμενα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *