Με τουρνουά Rapid και αγώνα Σιμουλτανέ έκλεισε η αγωνιστική περίοδος για τον Σκακιστικό Όμιλο Δήμου Νέστου

Την Κυριακή 1 Ιουλίου ο Σκακιστικός Όμιλος Δήμου Νέστου, στο κλείσιμο της πρώτης περιόδου λειτουργίας του, διοργάνωσε Ανοιχτό Τουρνουά Rapid και αγώνα επίδειξης Σιμουλτανέ με την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια του ΣΟ Καβάλας, Σταυρούλα Τσολακίδου. Παρά τις ζημιές που προκάλεσε στην πόλη αλλά και σε όλο το δήμο Νέστου η κακοκαιρία, η εκδήλωση έγινε κανονικά, στον κήπο του Μουσείου Ιστορίας και Τέχνης στη Χρυσούπολη.

Στο Τουρνουά Rapid νικητής αναδείχθηκε ο Σάββας Μανελίδης, με δεύτερο τον Μάριο Παπαδιανάκη και τρίτη τη Μάγδα Μιχαηλίδου. Οι τρεις πρώτοι στο β’ γκρουπ ήταν οι Διονύσης Μερκουρόπουλος, Αγγελίνα Καρανάσου και Κυριακή Τσουργιάννη. Έλαβαν μέρος 46 σκακιστές και σκακίστριες (18 στο α’ γκρουπ, 28 στο β’).

Στη σελίδα του στο Facebook ο ΣΟ Δήμου Νέστου έγραψε: «Η μεγαλύτερη ως τώρα εκδήλωση του Σκακιστικού Ομίλου Δήμου Νέστου διεκπεραιώθηκε εχθές (σ.σ. την Κυριακή) στην Χρυσούπολη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους βοήθησαν, στο Δ.Σ του συλλόγου για τη οργάνωση, στους χορηγούς της εκδήλωσης, στον Σάββα Μανελίδη για τις κληρώσεις, στον Δήμο Νέστου και στον Δήμαρχο, στον Σκακιστικό Όμιλο Καβάλας, στον Σκακιστικό Όμιλο Ξάνθης για την διαφήμιση αλλά και για την στήριξη (η Ξάνθη στηρίζει όλες της διοργανώσεις στην περιφέρεια με όποιον τρόπο μπορεί), την Φένια για τις φωτογραφίες, στις τοπικές εφημερίδες που καλύπτουν τα πάντα για τις εκδηλώσεις μας, στην Σταυρούλα Τσολακίδου την οποία την «έπνιξαν τα παιδιά» και σε όλους τους γονείς που τρέχουν για να παίξουν τα παιδιά τους. Τέλος ευχαριστώ τον φίλο Κοσμά Γεωργιάδη ο οποίος προσπάθησε να βοηθήσει (και όντος βοήθησε) αλλά δυστυχώς η κίνηση του παρεξηγήθηκε με αποτέλεσμα να βρει το μπελά του και του ζητώ συγνώμη διότι δεν κατάφερα να λύσω την παρεξήγηση από την αρχή. Επίσης δυστυχώς λόγο ενός σφάλματος στον υπολογιστή δεν μπορέσαμε να περάσουμε έγκαιρα τα ονόματα των αθλητών με αποτέλεσμα να υπάρχει 20λέπτη καθυστέρηση στην έναρξη του 1ου γύρου με συνέπεια να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα σε 5 γύρους και όχι σε 6 όπως προβλέπονταν από την προκήρυξη. Φυσικά όλοι οι αθλητές και τα παιδιά πικράθηκαν που τους στερήσαμε τον 6ο γύρο αλλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε αλλιώς διότι έπρεπε να αγωνιστεί και η Σταυρούλα στον αγώνα επίδειξης σιμουλτανέ ο οποίος τελείωσε στις 10.00 μ.μ.
Σαν Σκακιστικός Όμιλος ζητούμε συγνώμη για τα όποια λάθη μας τα οποία θα προσπαθήσουμε να τα βελτιώσουμε στο μέλλον.
Ευτυχώς για εμάς τα χαμόγελα και ο ενθουσιασμός των παιδιών για την Σταυρούλα επισκίασαν τα αρνητικά και η εκδήλωση τελείωσε με υπερθετικό πρόσημο».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *