Με τις καλύτερες προϋποθέσεις ξεκίνησε το Φεστιβάλ  Cosmopolis και συνεχίζει αναλόγως

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις ξεκίνησε χθες το φεστιβάλ Cosmopolis στην Καβάλα με κοσμοπλημμύρα Ελλήνων και ξένων που απόλαυσαν μία πλειάδα εκδηλώσεων, όπως χορευτικά, γεύσεις και συναυλία. Η πρόεδρος της «Δημωφέλεια» κ. Αναστασία Ιωσηφίδου εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίηση της για την ανταπόκριση του κόσμου και την αρτιότητα της διοργάνωσης. Το φεστιβάλ θα συνεχιστεί μέχρι και την Κυριακή.

Αναλυτικότερα η κ. Ιωσηφίδου δήλωσε ότι πραγματικά έλειψε αυτή η διοργάνωση και φάνηκε αυτό από την λαοθάλασσα σε όλη την Παναγιά αλλά και σε ολόκληρη την πόλη της Καβάλας. «Είναι πάρα πολύ μεγάλη η χαρά  μου και δεν χόρταινα να απολαμβάνω το χαμόγελο του κόσμου, ήμουν παντού εκτός από την θέση των επισήμων, ήθελα να είναι μέσα στο κόσμο, να βλέπω τις αντιδράσεις του αλλά και αν χρειαζόταν κάτι να παρέμβουμε και να το λύσουμε» σημείωσε χαρακτηριστικά.  Η κ. Ιωσηφίδου ανέφερε ότι  αυτά που είδε ο κόσμος την πρώτη ημέρα της έναρξης του Φεστιβάλ θα τα δει όλες τις υπόλοιπες ημέρες, απλά θα αλλάζουν οι συναυλίες, όπως χθες εμφανίστηκαν οι Χαϊνιδες, διαφορετικά χορευτικά και διαφορετική παρουσίαση κουζίνας από τις χώρες που συμμετέχουν.

ΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Χθες εμφανίστηκε και ο γνωστός Σταρόβας, ενώ συνεχίστηκαν όλες οι λοιπές προγραμματισμένες δράσεις. Η κ. Ιωσηφίδου ευχαρίστησε όλους τους Καβαλιώτες για την συμμετοχή τους αλλά και τους τουρίστες, υποσχόμενη  ότι το Φεστιβάλ θα συνεχιστεί και την επόμενη χρονιά. . Ερωτηθείσα  για ποιο λόγο δεν έγινε και πέρυσι απάντησε ότι το αποφάσισαν και το ανέλαβαν για φέτος, κακώς σταμάτησε το φεστιβάλ όπως διαπιστώθηκε. «Ο καθένας παίρνει τις δικές του αποφάσεις  και το να κάνουμε κριτική για το παρελθόν δεν έχει νόημα και σκοπός είναι να το γιορτάσουμε» σημείωσε χαρακτηριστικά.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Σε  ότι αφορά την αρτιότητα της διοργάνωσης, δήλωσε ότι όλο το προσωπικό της «Δημωφέλεια» εργάζεται χωρίς ωράριο, ευχαρίστησε και το προσωπικό του Δήμου Καβάλας αλλά και το ΤΕΙ  και τον πρόεδρο του κ. Μητρόπουλο που παραχώρησε χώρους στο Ίδρυμα  για την φιλοξενία των 250 χορευτών από τις ξένες αποστολές που συμμετέχουν. «Αν δεν είχαμε αυτή την βοήθεια από το ΤΕΙ δεν θα μπορούσαμε να υλοποιήσουμε αυτό το Φεστιβάλ διότι δεν είναι εύκολο αυτή την εποχή να βρεις κλίνες για 250 άτομα  που αποτελούν τα χορευτικά» σημείωσε χαρακτηριστικά. Τέλος ευχαρίστησε τους χορηγούς όπως την WIND, τον ΤΑΡ, την Eurobank &την Aegean, την ΕΡΤ 3 ως χορηγό επικοινωνίας  που βοήθησε στην επικοινωνία αλλά και τα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση