Με την υφυπουργό Εργασίας κ. Δόμνα Μιχαηλίδου συναντήθηκε ο βουλευτής Γιάννης Πασχαλίδης για το Ίδρυμα «Αγία Μαρίνα»

Συνάντηση με την υφυπουργό Εργασίας κ. Δόμνα Μιχαηλίδου είχε ο βουλευτής κ. Γιάννης Πασχαλίδης για το θέμα του Ιδρύματος «Αγία Μαρίνα».  Σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Ίδρυμα…

Όπως τόνισε αρχικά «Πράγματι ανταποκρινόμενος άμεσα για μια ακόμη φορά στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τοπική κοινωνία της Καβάλας, συναντήθηκα με την Υφυπουργό Εργασίας, αρμόδια για θέματα πρόνοιας και κοινωνικής αλληλεγγύης, κ. Δόμνα Μιχαηλίδου, με σκοπό την εξεύρεση λύσης στα σοβαρά ζητήματα που έχουν προκύψει και απειλούν ακόμη και τη βιωσιμότητα του μη κερδοσκοπικού Οργανισμού «Μέριμνα για το Ειδικό Παιδί Αγία Μαρίνα Καβάλας», που όλοι γνωρίζουν το σημαντικότατο έργο που επιτελεί στην πόλη μας.

Το πρόβλημα δεν λύθηκε οριστικά. Η προσπάθεια μου είναι να λυθούν οικονομικά προβλήματα για να μπορέσει να συνεχίσει να λειτουργεί.

Η Υφυπουργός άκουσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το θέμα και υποσχέθηκε να το εξετάσει με τη δέουσα ευαισθησία.

Αναμένουμε και προσπαθούμε μια και είναι ευαίσθητη ιδιαίτερα να προχωρήσει το θέμα».

 ΥΠΟΘΗΚΟΦΥΛΑΚΕΙΟ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ

Και συνέχισε αναφέροντας ότι  «Από την άλλη το Υπουργείο Δικαιοσύνης έχει εγκρίνει την μεταφορά του υποθηκοφυλακείου Χρυσούπολης στην Καβάλα και εμείς αυτό που θέλουμε είναι να έρθει και η υποθηκοφύλακας στην Καβάλα. Έχει υπογραφεί η μεταφορά και αναμένουμε και την υποθηκοφύλακα που ήταν πρόβλημα μεγάλο.

 Όσο για το εισιτήριο του φέρρυ μπόουτ  από Καβάλα προς Πρίνο θεωρώ ότι δεν έπρεπε να γίνει η αύξηση και θα δω το θέμα από το υπουργείο. Τέλος σε ό,τι αφορά το Κέντρο Πρόνοιας μάθαμε ότι ορίσθηκε νέος πρόεδρος και αναμένουμε την ανακοίνωση από το υπουργείο. Δεν νομίζω να είναι καβαλιώτης ο Πρόεδρος».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *