Με την υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά θα συναντηθεί σήμερα και ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού ΑΜΘ Κώστας Αντωνιάδης

Με την υπουργό Τουρισμού κ. Κουντουρά θα συναντηθεί σήμερα και ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κ. Κώστας Αντωνιάδης, στην οποία θα θέσει τα θέματα της Περιφέρειας ΑΜΘ. Πρόκειται για μία συνάντηση και των 13 Αντιπεριφερειαρχών Τουρισμού με την υπουργό για αλληλοενημέρωση.

Όπως ανέφερε συγκεκριμένα ο κ. Αντωνιάδης «μετά από πρόσκληση της κ. υπουργού Τουρισμού κ. Έλενας Κουντουρά θα συναντηθούμε όλοι οι Αντιπεριφερειάρχες Τουρισμού στο υπουργείο, προκειμένου να συζητήσουμε μια σειρά από θέματα που απασχολούν τόσο τον προγραμματισμό που πρέπει να κάνουμε ως χώρα αλλά και ως Περιφέρεια έκαστη για το 2018, αλλά και να της καταθέσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σε διάφορους τομείς για τα οποία εμπλέκεται το υπουργείο Τουρισμού. Στην παρουσίαση μάλιστα που θα γίνει από κάθε Αντιπεριφερειάρχη, εγώ προσωπικά θα κάνω και μια παρουσίαση της Περιφέρειας ΑΜΘ με όλα εκείνα τα συγκριτικά αλλά και αναπτυξιακά πλεονεκτήματα που έχουμε ως Περιφέρεια, προκειμένου να γίνει για ακόμα μια φορά γνωστή η Περιφέρειά μας στο αρμόδιο υπουργείο, ώστε να συμβάλει και αυτό στην προώθηση και την προβολή του τουριστικού μας προϊόντος. Τα μηνύματα για το μήνα Μάιο ήταν ιδιαίτερα θετικά, ο στόχος μας από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα το συγκεκριμένο χαρτοφυλάκιο ήταν να δούμε πώς μπορεί να επιμηκυνθεί η τουριστική περίοδος τουλάχιστον στα παραθαλάσσια αστικά κέντρα και στα δύο νησιά. Τα μηνύματα και για τον Οκτώβριο είναι ιδιαίτερα θετικά σε σχέση με την πληρότητα των ξενοδοχείων. Έκλεισε πολύ καλά ο μήνας Μάιος και από ότι ακούω οι προκρατήσεις για το μήνα Οκτώβριο τουλάχιστον στις μεγάλες αστικές πόλεις αλλά και στα νησιά της Θάσου και της Σαμοθράκης είναι ιδιαίτερα θετικά. Θα έχουμε τουρίστες μέχρι και τέλη Οκτωβρίου, αυτό είναι ένα πολύ θετικό πρόσημο για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής μας».

ΔΙΟΔΙΑ

Συμπλήρωσε δε πως «από κει και πέρα όμως μου δίνεται η ευκαιρία να επισημάνω και να καταθέσω στην κ. υπουργό τα προβλήματα που αφορούν την Αντιπεριφέρειά μας, με μεγαλύτερο και πιο σημαντικό τη δημιουργία νέων σταθμών διοδίων κατά μήκος της Εγνατίας Οδού. Αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα, που θα δημιουργήσει αγκυλώσεις και διαστρεβλώσεις στην τουριστική προβολή της Περιφέρειάς μας και για αυτό το λόγο πρέπει να γίνουμε κοινωνοί για αυτό το πρόβλημα και στο υπουργείο Τουρισμού για να δούμε πώς μπορεί να διευθετηθεί το συγκεκριμένο θέμα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση