Με την παρέλαση των συγκροτημάτων στο κέντρο της Καβάλας ξεκίνησαν χθες το μεσημέρι οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Cosmopolis

Με την παρέλαση των συγκροτημάτων στο κέντρο της Καβάλας ξεκίνησαν χθες  το μεσημέρι οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Cosmopolis 2019. Μουσική, χορός, χρώματα και χαμόγελα ξεχείλισαν το κέντρο της πόλης. Μουσικοί και χορευτές από οκτώ χώρες, την Βραζιλία, την Ουγγαρία, την Κίνα, την Ουκρανία, την Βοσνία Ερζεγοβίνη, τον Παναμά, τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και την Σύρο που εκπροσωπεί την Ελλάδα, αφού ξεσήκωσαν την οδό Βενιζέλου και το εμπορικό κέντρο έφτασαν στον Δημοτικό Κήπο όπου χόρεψαν δίνοντας στους καβαλιώτες και τους επισκέπτες της πόλης ένα μικρό δείγμα αυτού που θα επακολουθούσε  το βράδυ στην κεντρική σκηνή, στην χερσόνησο της Παναγίας, κατά την τελετή έναρξης του φεστιβάλ.

Μιλώντας σε ζωντανή μετάδοση στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, η πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Καβάλας «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» κ. Ιωσηφίδου  που διοργανώνει το φεστιβάλ Cosmopolis του Δήμου Καβάλας, κάλεσε τους κατοίκους τους Δήμου Καβάλας και τους επισκέπτες να «Cosmoπλημμυρίσουν την χερσόνησο της Παναγίας  το βράδυ» αλλά και τις επόμενες μέρες που θα είναι σε εξέλιξη οι εκδηλώσεις του φεστιβάλ. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *