«Με τα υπάρχοντα οικονομικά δεδομένα θα κάνουμε ένα έργο κόσμημα» δηλώνει ο Αντιδήμαρχος  Δημοσθένης Τουλκίδης για την ανάπλαση του Βερούλειου

Ριζική ανακαίνιση αναμένεται να γίνει στο δημοτικό γήπεδο «Βερούλιο» Καβάλας που θα αναβαθμίσει τα αθλητικά δρώμενα του Δήμου Καβάλας. Μάλιστα οι εργασίες θα γίνουν με κονδύλια του Δήμου Καβάλας όπως εξήγησε ο Αντιδήμαρχος κ. Δημοσθένης Τουλκίδης.

Όπως τόνισε αρχικά «Ήταν ένας διακαής πόθος της Δημάρχου, του Αντιδημάρχου Πολιτισμού αλλά και όλης της νεολαίας της Καβάλας, το Βερούλειο Στάδιο ένα τεράστιο οικόπεδο στο κέντρο της Καβάλας, μια και αποτελεί κομμάτι του κέντρου, δεν αποτελεί και κόσμημα και πρέπει να αναβαθμιστεί…

Για αυτό και είπαμε να κάνουμε όχι απλές και βασικές εργασίες αλλά να μπούμε στη διαδικασία να κάνουμε γενναίες εργασίες ώστε να μπορούν εδώ να παίζουν μιας κάποιας κατηγορίας ομάδες μια και οι προδιαγραφές από ένα σημείο και μετά δεν επιτρέπουν κάτι παραπάνω.

Απλά, οι τοπικές κατηγορίες μπορούν κάλλιστα να καλυφθούν μέσα από αυτό το γήπεδο. Έτσι λοιπόν απλώσαμε τα χαρτιά στο τραπέζι, είδαμε τι χρόνος και τι χρήματα χρειάζονται μια και οι πόροι είναι συγκεκριμένοι».

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ

Πρόσθεσε δε πως «Με διάφορες προσπάθειες που κάναμε είδαμε τι μπορούμε να φέρουμε στους υπάρχοντες χώρους μια και μεγάλες κατασκευές είναι σχεδόν αδύνατο να κατασκευαστούν τώρα οπότε βλέπουμε πώς θα αξιοποιήσουμε αυτά που είναι στη διάθεση μας. Θα κάνουμε ένα γήπεδο που θα αναβαθμίσει άρδην την περιοχή του Βύρωνα».

Στο ερώτημα αν θα γίνουν και δημοσιογραφικά θεωρεία απάντησε ότι  «Όλα θα εξαρτηθούν από τα χρήματα και δη από το πλαίσιο του φετινού προϋπολογισμού. Εμείς δεν μπορούμε να υπολογίζουμε μεγάλα πράγματα, Θα πάμε σε μια υποδομή που θα είναι επαρκέστατη για τα παιχνίδια της τοπικής αγωνιστικής όπως επίσης και για την εξυπηρέτηση όλων των ομάδων που είναι εκεί, ώστε να έχουν και τα αποδυτήρια τους, και τα γραφεία τους και γενικά όλα όσα χρειάζονται.

Καθώς θα δούμε και τον φωτισμό για το βράδυ μια και το χειμώνα το γήπεδο δουλεύει μόνο δύο ώρες, από την ώρα δηλαδή που τελειώνουν τα παιδιά το σχολείο τους μέχρι και το απόγευμα. Από εκεί και πέρα το γήπεδο κλείνει αφού δεν υπάρχει καθόλου φως για να φιλοξενηθούν εκεί άτομα. Απλά ο φωτισμός θέλει πυλώνες, θέλει πολλά και δεν γίνεται άμεσα. Θα προσπαθήσουμε όμως να φτιάξουμε ένα γήπεδο με τους πόρους που έχουμε και θα είναι ένα γήπεδο αδειοδοτημένο, ασφαλές, κόσμημα της περιοχής. Και όλα αυτά μέσα από το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Καβάλας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση