Με περισσότερες από 30 εκδηλώσεις και δρώμενα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή η 6η Λευκή Νύχτα

Την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί η Λευκή Νύχτα στην αγορά της Καβάλας με περισσότερες από 30 εκδηλώσεις και δρώμενα. Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Βασίλης Λεμονίδης σημείωσε ότι είναι η 6η κατά σειρά διοργάνωση και θα υπάρχουν και πάλι ειδικές προσφορές από τους καταστηματάρχες για το καταναλωτικό κοινό.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «είναι 30 οι εκδηλώσεις, υπάρχουν και μερικές ακόμη οι οποίες είναι ιδιωτικής πρωτοβουλίας που δεν πρόλαβαν –γιατί προφανώς οι καταστηματάρχες έκλεισαν συμφωνίες πριν από 2-3 μέρες και δεν μπήκαν στο φυλλάδιο- αλλά θα διαφημιστούν ηλεκτρονικά. Υπάρχουν πάρα πολλές μουσικές εκδηλώσεις όπως κάθε χρόνο. Είναι η 6η χρονιά που διοργανώνεται η Λευκή Νύχτα με απόλυτη επιτυχία και κάθε χρόνο είναι και καλύτερη. Κάθε χρόνο περισσότερες μουσικές εκδηλώσεις και διάφορα δρώμενα που φέρνουν χιλιάδες κόσμο στο κέντρο της πόλης, για να κερδίσει και η αγορά, όλη η Καβάλα, διότι δείχνει μία ζωντανή εικόνα που είναι το πρώτιστο. Φυσικά υπάρχει και η κατανάλωση η οποία επίσης είναι το ζητούμενο και γι’ αυτόν το λόγο είχε ξεκινήσει και η Λευκή Νύχτα».

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

Πρόσθεσε  δε πως «Έχουμε και το εκπτωτικό 15ήμερο που έτσι κι αλλιώς δίνει μια εικόνα καλύτερων τιμών προς τους καταναλωτές. Εκείνη τη μέρα θα υπάρχουν και ειδικές προσφορές από τα καταστήματα της πόλης. Νομίζω ότι πλέον υπάρχει εμπειρία προφανώς και στους διοργανωτές αλλά γενικότερα και στον κόσμο ούτως ώστε να μπορέσουμε εκείνη τη μέρα στο μέγιστο να περάσουμε καλά, να διασκεδάσουμε, να καταναλώσουμε και να ζήσουμε μία ωραία Παρασκευή Μαΐου, που δείχνει και προς τους τουρίστες ότι είμαστε μία ζωντανή και όμορφη πόλη που μπορεί να υποδέχεται τον κόσμο ανά πάσα στιγμή.

Πέρυσι και πρόπερσι ήταν οι δύο καλύτερες Λευκές Νύχτες από άποψη επισκεψιμότητας. Όταν είχε ξεκινήσει αυτή η σκέψη για τη γιορτή, πριν από χρόνια, το ζητούμενο ήταν να γεμίσει η πόλη από κόσμο και να κερδίσουν τα καταστήματα. Είναι μία γιορτή που ξεκίνησε ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας. Βέβαια, για να μπορέσει να προχωρήσει και να μεγιστοποιηθεί αυτό, θα έπρεπε να μπούνε περισσότερα μουσικά, καλλιτεχνικά και διάφορα άλλα δρώμενα που θα προσελκύουν τον κόσμο να κατέβει στο κέντρο της πόλης. Νομίζω ότι φέτος προσπαθήσαμε και νομίζω το καταφέραμε να έχουμε τον μέγιστο αριθμό όσον αφορά τις εκδηλώσεις και αποσκοπεί στην επισκεψιμότητα κι από όμορους νομούς κάτι που συμβαίνει κάθε χρόνο. Τα μηνύματα είναι ενθαρρυντικά. Βέβαια, το βασικότερο όλων είναι οι καιρικές συνθήκες. Όπως κάθε χρόνο υπάρχουν κάποια μικρά προβλήματα τα οποία λύνονται αλλά το βασικό είναι να υπάρχουν καλές καιρικές συνθήκες. Ας ευχηθούμε να υπάρχουν ούτως ώστε να μην έχουμε κανένα πρόβλημα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *