Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση της κοπής της βασιλόπιτας της Θασιακής Ένωσης Καβάλας

Στο ξενοδοχείο ΩΚΕΑΝΙΣ πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής που μας πέρασε η κοπή της βασιλόπιτας  της Θασιακής Ένωσης Καβάλας. Τη βασική ομιλία έκανε ο πρόεδρος της Θασιακής Ένωσης Κώστας Χιόνης σχολιάζοντας τις εκδηλώσεις , τις παρουσιάσεις αλλά και τις εκδρομές που προγραμματίζονται  για τη νέα χρονιά. Επίσης αναφέρθηκε στην εκδήλωση της Θασιακής Ένωσης για την Τσικνοπέμπτη αλλά και για τη παρουσίαση του 19ου τόμου των Θασιακών.

ΑΣΦΥΚΤΙΚΑ

Ο χώρος των επισήμων γέμισε ασφυκτικά με παρόντες δύο δημάρχους, τρεις βουλευτές, μεγάλη αντιπροσωπεία του δήμου Θάσου, εκπρόσωπο της ιεράς μητρόπολης, πρώην βουλευτές και πρώην δημάρχους, προέδρους κι εκπροσώπους άλλων τοπικών συλλόγων.

Συγκεκριμένα το Δήμο Θάσου εκπροσώπησε ο δήμαρχος Κώστας Χατζηεμμανουήλ, συνοδευόμενος από πολλούς δημοτικούς συμβούλους και συνεργάτες του, το Γιάννη Πλαφαδέλη, τον Αλέκο Ελευθερίου, το Σωτήρη Μαλλιαρό, το Βασίλη Βασιλούδη, το Μπάμπη Πεταμίδη και το Χρήστο Πατέ. Επίσης στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο πρόεδρος της πρώην διευρυμένης νομαρχιακής αυτοδιοικήσεως Κώστας Τάτσης, ο πρώην νομάρχης Θόδωρος Καλλιοντζής, οι δημοτικοί σύμβουλοι Καβάλας Κωστής Σιμιτσής, Μάκης Παπαδόπουλος, Άρης Βέρρος, ο Μακάριος Λαζαρίδης, ο Λάζαρος Τσαταλμπασίδης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μάρκος Δέμπας, ο Γιάννης Πασχαλίδης, η Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *