Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο η αιμοδοσία του Επιμελητηρίου

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η αιμοδοσία του Επιμελητηρίου το Σάββατο καθώς συγκεντρώθηκαν περίπου 80 φιάλες αίματος. Η απήχηση του κόσμου ήταν μεγάλη, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Αιμοδοτικού Συλλόγου κ. Χριστόφορο Παπαϊωάννου.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «ήταν η 26η αιμοδοσία του Αιμοδοτικού Συλλόγου. Είχε απόλυτη επιτυχία, μαζέψαμε γύρω στις 80 μονάδες αίματος σε μία μέρα. Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι, είδαμε κόσμο απ’ όλες τις επαγγελματικές δραστηριότητες. Είναι κάτι που το τονίζουμε. Δεν έχει σημασία το επάγγελμα, ή αν είσαι άντρας ή γυναίκα. Το αίμα έχει έναν κοινό παρανομαστή, τον άνθρωπο. Και η απήχηση του κόσμου ήταν μεγάλη απ’ όλες τις κατηγορίες ανθρώπων.

Η προσπάθεια του συλλόγου θα συνεχιστεί. Προσπαθούμε για κάθε επόμενη φορά να μεγαλώνουν οι προσδοκίες και να έχει μεγαλύτερη επιτυχία κάθε αιμοδοσία. Ο Σύλλογος λειτουργεί και βοηθάει τους συνανθρώπους μας μέσα στην κοινωνία της Καβάλας 365 μέρες το χρόνο. Παρ’ όλο που γίνονται δύο αιμοδοσίες. Εμείς βοηθάμε πάντα τους συνανθρώπους μας, είμαστε πάντα εδώ και προσπαθούμε σε κάθε αιμοδοσία να προσελκύσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο και να βοηθήσουμε το έργο του Νοσοκομείου Καβάλας που κι εκεί κάνουν το δικό τους αγώνα κι εμείς είμαστε δίπλα τους σε κάθε προσπάθεια».

Για το εγγύς μέλλον είπε ότι «δεν έχουμε κάτι προγραμματισμένο. Υπάρχουν κάποιες σκέψεις για μέσα στο καλοκαίρι. Πιστεύω να μπορέσουμε να το πραγματοποιήσουμε, να το ανακοινώσουμε και να το αγκαλιάσει κι ο κόσμος όπως κάθε άλλη εκδήλωση που κάνει ο σύλλογος».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *