Με επιτυχία η εκδήλωση του Σωματείου «Άγιος Νέστωρ»

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 28-1-2019 μέσα σε πολύ όμορφο και με οικογενειακό χαρακτήρα απογευματινό η εκδήλωση του Φιλανθρωπικού Σωματείου Κυριών Καβάλας «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΣΤΩΡ» στο ξενοδοχείο ΩΚΕΑΝΙΣ. Το πρόγραμμα προέβλεπε κοπή βασιλόπιτας και ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση .

Η Πρόεδρος του Δ.Σ. Κα Νίκη Ανέστη ξεκίνησε ευχόμενη καλή χρονιά σε όλα τα παρευρισκόμενα μέλη και κάλεσε τον εκπρόσωπο του Μητροπολίτη, πατέρα Παναγιώτη Τσακίρη, να ευλογήσει και να κόψει την βασιλόπιτα.

Κόβοντας το κομμάτι της εκκλησίας ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη, μετέφερε τις ευχές του για καλή και ευλογημένη χρονιά. Κατόπιν κόβοντας το κομμάτι του Δήμου η Αντιδήμαρχος Κα Μαρία Φρατζεσκάκη η οποία εκπροσωπούσε τη Δήμαρχο Κα Τσανάκα μετέφερε τις ευχές της για τη νέα χρονιά και ευχήθηκε και προσωπικά καλή χρονιά σε όλες τις παρευρισκόμενες κυρίες.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την βράβευση δύο παλιών υποτρόφων του Σωματείου Ιωάννα Φιλίδου και Ουρανία Φιλίδου οι οποίες πήραν τα πτυχία τους με ΑΡΙΣΤΑ. Τον έπαινο αριστείας συνόδευε και μία επιταγή των 500 Ε.

Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν ο Διοικητικός και ο Οικονομικός Απολογισμός της περασμένης χρονιάς, ο Προϋπολογισμός του 2019 καθώς και η έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής και ολοκληρώθηκε με την έγκρισή τους από το σώμα και την απαλλαγή του Δ.Σ. για τη διαχείριση του έτους 2018.

 Στη μεγάλη βασιλόπιτα το νόμισμα βρέθηκε στο κομμάτι του μέλους του Δ.Σ. Κας Ελένης Ψυρούκη και τυχερή του απογευματινού στα πιττάκια ήταν το μέλος Κα Μάγδα Τσακαλούδη

Χορηγός της εκδήλωσης (προσφορά όλων των κερασμάτων)  ακόμη μία φορά ήταν η Αρτοποιεία ΦΕΛΛΑΧΙΔΗΣ.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Επίτημος Πρόεδρος του Σωματείου Κα Θάλεια Λαζίδου, η Πρόεδρος της Φιλοπτώχου Αδελφότητας Κα Σμαρώ Νικολαϊδου και το μέλος του Δ.Σ. Κα Λαμπαδίτου Αναστασία, η Ταμίας του Συλλόγου ΠΝΟΗ για το Παιδί & την Οικογένεια Κα Ελένη Ψυρούκη και η υπεύθυνη των Γιατρών του Κόσμου Παράρτημα Καβάλας  Κα Άννα Γιοβανιού, η Κα Ντόρα Καλαντζή και το μέλος του Δ.Σ. της Μέριμνας του Παιδιού Κα Άννα Νομικού.

 

Αποχωρώντας τα μέλη ευχαρίστησαν τις κυρίες του Διοικητικού Συμβουλίου για την όλη διοργάνωση και τις ευχήθηκαν πολλές και ακόμη πιο μεγάλες δράσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *