Με δρώμενα και μεγάλες εκπτώσεις στα καταστήματα θα κυλήσει το διήμερο 28-29 Φεβρουαρίου στην Καβάλα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας σε συνεργασία με το Σωματείο Καφεζυθοπωλών θα διοργανώσει ένα εορταστικό εκπτωτικό διήμερο την Παρασκευή και το Σάββατο. Ο Γενικός Γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου κ. Γιάννης Κελγιώργης επεσήμανε ότι στοχεύουν και στους επισκέπτες του Καρναβαλιού Ξάνθης.

Όπως είπε χαρακτηριστικά «ήταν μια πρωτοβουλία, μία σκέψη, να «εκμεταλλευτούμε» τον κόσμο που θα καταλύσει στα καταλύματα της πόλης με σκοπό να επισκεφθεί το καρναβάλι της Ξάνθης. Εμείς θεωρήσαμε, σε συνεργασία με τους ξενοδόχους της πόλης, ότι έπρεπε να γίνει κάτι τουλάχιστον μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου ή το απόγευμα. Να μείνει ο επισκέπτης στην Καβάλα και ο Καβαλιώτης να έχει κίνητρο να κατέβει στην πόλη. Να γίνουν διάφορα δρώμενα έτσι ώστε να περάσουμε όλοι καλά, να γίνει μία κατανάλωση στα καταστήματα, να ψωνίσουν και μετά να πάνε στην Ξάνθη να παρακολουθήσουν τις καρναβαλικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται εκεί.

Σε συνεργασία με τους καφεζυθοπώλες εμείς αναλάβαμε ως Εμπορικός Σύλλογος το κομμάτι της διαφήμισης, σε συνεργασία με το Δήμο Καβάλας και τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Καβάλας  «Δημωφέλεια». Έχουμε βγάλει αφίσες, flyer, έχουμε κάνει στοχευμένες διαφημίσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, Facebook και Instagram, με πολύ μεγάλη απήχηση στο κοινό. Έχει ξεπεράσει τα 70 χιλιάδες views. Θα υπάρχουν πολύ μεγάλες εκπτώσεις μιας και συμπίπτουν με τις τελευταίες δύο μέρες των χειμερινών εκπτώσεων. Πιστεύουμε ότι όλα θα πάνε καλά.

Θα υπάρχει κόσμος στην πόλη εκείνες τις μέρες. Θα υπάρχουν οι Καβαλιώτες που θα κατέβουν στο κέντρο της πόλης αλλά και επισκέπτες λόγω του Καρναβαλιού της Ξάνθης. Θα γίνουν κάποια δρώμενα στους πεζόδρομους από τους καφεζυθοπώλες κι εμείς σαν Εμπορικός Σύλλογος θα κάνουμε τις μεγάλες εκπτώσεις έτσι ώστε να βγουν όλοι κερδισμένοι, να χαρούν και να περάσουν καλά».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *