Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε εκδήλωση από τον Όμιλο «Η Καβάλα Μπροστά», για τα δρώμενα και το μέλλον της πόλης

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε εκδήλωση από τον Όμιλο Κοινωνικού και Πολιτικού Προβληματισμού «Η Καβάλα Μπροστά», αναφορικά με τα δρώμενα και το μέλλον της Καβάλας. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ομίλου κ. Γιάννη Εριφυλλίδη υπάρχουν αισιόδοξα μηνύματα για το μέλλον της Καβάλας.

Συγκεκριμένα είπε ότι «ο Όμιλος είναι μια ομάδα ανθρώπων, μια δεξαμενή σκέψης που έχω την τιμή να είμαι επικεφαλής. Λαμβάνουν μέρος πολλοί συμπολίτες μας και ήταν μια πολύ όμορφη εκδήλωση. Το σημαντικό ήταν ότι παρουσιάσαμε στην Καβάλα νέους επιστήμονες και επιχειρηματίες οι οποίοι διαπρέπουν, ο καθένας στον τομέα του. Είναι γνωστοί ήδη στην κοινωνία της Καβάλας, αλλά πιστεύω ότι μέσα από αυτήν την εκδήλωση καταλάβαμε ακόμη περισσότερο πόσο σημαντική είναι η προσφορά τους στο επιχειρείν της πόλης και πόσα πολλά ακόμη έχουν να δώσουν. Σ’ αυτούς μπορούμε να στηρίξουμε πολλές ελπίδες για ένα καλύτερο μέλλον και για την τοπική οικονομία και για την κοινωνία.

Με γέμισε αισιοδοξία η εκδήλωση της Παρασκευής. Φάνηκε ότι δεν είναι όλα μαύρα, δεν είναι όλα στάσιμα. Υπάρχει η κρίση και ένα τέλμα την τελευταία 10ετία ίσως και παραπάνω, πράγματα που έπρεπε να γίνουν και δεν γίνονται. Η Καβάλα δέχεται απανωτά χτυπήματα. Όμως υπάρχουν νέοι άνθρωποι οι οποίοι τολμούν, δημιουργούν και είναι αυτοί που θα πάνε την Καβάλα ένα βήμα μπροστά. Κι αυτό είναι το ποιο σημαντικό. Δεν μπορούμε να μείνουμε στο παράπονο και τη μιζέρια ότι δεν γίνεται τίποτα στην Καβάλα. Πραγματικά υπάρχουν και άνθρωποι που όχι απλώς προσπαθούν αλλά πετυχαίνουν κιόλας».

ΔΡΑΣΕΙΣ

Για τις μελλοντικές δράσεις του Ομίλου είπε ότι «προετοιμάζουμε αρκετές εκδηλώσεις. Πολλές από αυτές θα είναι και στο πολιτιστικό κομμάτι. Ετοιμάζουμε στο χώρο της ζωγραφικής, της μουσικής με τον υπεύθυνο του τμήματος τον Κρίστοφερ Μπάκα που είναι από τα πολύ ενεργά μέλη του Ομίλου. Αλλά και στο κομμάτι του πολιτικού και κοινωνικού χαρακτήρα ετοιμάζουμε διαλέξεις. Θα αγγίξουμε ζητήματα που απασχολούν την Καβάλα, όπως το προσφυγικό. Σιγά- σιγά θα ανακοινωθούν αυτές οι εκδηλώσεις. Πάντως, θα γίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα. Περίπου κάθε 1-2 μήνες θα υπάρχει μια εκδήλωση του Ομίλου με διαφορετικό περιεχόμενο. Υπάρχει ανταπόκριση του κόσμου, κάτι που μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε. Την Παρασκευή είχε πολύ κόσμο η εκδήλωση.

Ο Όμιλος έχει μία πολύ χαλαρή δομή, δεν είναι ένας σύλλογος που πρέπει να κάποιος να εγγραφεί να γίνει δεκτός. Οποιοσδήποτε θέλει να καταθέσει μία άποψη, έρχεται ελεύθερα, το συζητάμε, μπορούμε να κάνουμε μια εκδήλωση αν θεωρήσουμε ότι η ιδέα χρήζει περισσότερης προβολής. Οπότε είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε συνεχώς περισσότερους φίλους του Ομίλου».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *