Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Πάρκο Φαλήρου η εκδήλωση με τα φαναράκια

Όπως ήταν προγραμματισμένο, για μια ακόμη μια χρονιά ο ουρανός της Καβάλας γέμισε με πολύχρωμα φαναράκια, μοιράζοντας απλόχερα χαρά και αισιοδοξία σε μικρούς και μεγάλους, με πρωτοβουλία της εθελοντικής ομάδας Action Team.

Συγκεκριμένα το 5ο «Λάμπει ο ουρανός» πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 26 Δεκεμβρίου  στο Πάρκο Φαλήρου, το οποίο γέμισε από νωρίς από πολύ κόσμο κάθε ηλικίας, παρά το κρύο, στην πρώτη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στην Καβάλα με μεγάλη ανταπόκριση.

Εκατοντάδες άνθρωποι γέμισαν με φωτεινές ευχές τον ουρανό της πόλης, με τη συνοδεία μουσικής από το συγκρότημα KINGS.

Από την εκδήλωση δεν έλειψαν οι δραστηριότητες δημιουργικής απασχόλησης για τους μικρούς και μεγάλους, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στο πλαίσιο της εκδήλωσης.

Βεβαίως όσοι βρέθηκαν στο Πάρκο Φαλήρου εκτός από τον ουρανό έστρεψαν και το βλέμμα τους και στη θάλασσα για να δουν το εντυπωσιακό ιστιοφόρο «Alalum» στολισμένο με χιλιάδες χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια.

Στις δράσεις συμμετείχαν επίσης ο Δήμος Καβάλας, ο Νομαρχιακός Σύλλογος ΑμεΑ Νομού Καβάλας και οι ομάδες «Black Salt Yachting» και «Alalum Sailing Team», ενώ την εκδήλωση παρουσίασαν οι δημοσιογράφοι Νίκος Χατζηγιοβανάκης και Έλενα Σερεφίδου.

Μέρος των εσόδων από τα φαναράκια θα  δοθεί για να ενισχυθεί οι αγώνας της μικρής Ιωάννας από το Παγγαίο και της οικογένειάς της, η οποία εμφάνισε ρετινοβλάστωμα και στα δύο της μάτια.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Αξίζει να σημειωθεί ότι εθελοντές της Action Team  περισυνέλλεξαν σήμερα   το πρωί   όσα φαναράκια έπεσαν στη θάλασσα, καθώς πέρα από τη διασκέδαση, προέχει και η προστασία του Περιβάλλοντος πάνω από όλα. .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *