Με απόλυτη επιτυχία ο χορός του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας

Με την παρουσία του προέδρου της ΕΣΕΕ κ. Γιώργου Καρανίκα  πραγματοποιήθηκε ο χορός του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας. Ο Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου κ. Γιάννης Κελγιώργης ανέφερε ότι η εκδήλωση είχε απόλυτη επιτυχία και έγιναν  και βραβεύσεις.

Ο κ. Κελγιώργης τόνισε πως «Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το γεγονός.  Είχαμε πολλούς συναδέλφους μαζί μας, μας τίμησαν όλες οι αρχές του τόπου, προεξάρχοντος του υπουργού Εθνικής Άμυνας  κ. Νίκου Παναγιωτόπουλου και φυσικά μαζί μας ήταν και ο κ. Καρανίκας, ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ και ο Αντιπρόεδρος της ΕΣΕΕ και πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης κ. Φιλιππίδης ενώ βραβεύθηκαν για την συνεισφορά τους στον εμπορικό κόσμο.

Δεν είχαμε ομιλίες, μόνο ο πρόεδρος μίλησε και ακολούθησε μουσική και χορός. Έγιναν οι βραβεύσεις από τον κ. Παναγιωτόπουλο και τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Μάρκο Δέμπα όπως και τον πρώην Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου κ. Ηλιάδη και μετά έγινε ο χορός».

ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΔΙΗΜΕΡΟ

Ακολούθως ανέφερε ότι «Ο Εμπορικός Σύλλογος το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας και σε συνεργασία με τον Σύλλογο Καφεζυθοπωλών και με το Δήμο Καβάλας και τη ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ ο Εμπορικός Σύλλογος το διήμερο Παρασκευή και Σάββατο 28 & 29 Φεβρουαρίου προ της Καθαράς  Δευτέρας πάντα ορμώμενος από τη μεγάλη επισκεψημότητα που θα έχει η πόλη μας λόγω και του καρναβαλιού της Ξάνθης, και φυσικά και επειδή είναι το τέλος των εκπτώσεων  θα κάνει κάποια event στην πόλη. Θα κάνει όμως και κάποια καλή διαφήμιση και στα ξενοδοχεία μας, ενώ τα μέλη μας θα κάνουν πολύ μεγάλες εκπτώσεις εκείνο το διήμερο έτσι ώστε οι καταναλωτές να κατέβουν στην αγορά, να ψωνίσουν, να καταναλώσουν και να μπορέσουμε και εμείς να δούμε λίγο καλύτερες ημέρες στα ταμεία μας μιας και οι εκπτώσεις δεν πήγαν όπως το περιμέναμε.

Θα χρειασθούν κάποια χρήματα μόνο για διαφημιστικά φυλλάδια, για κάποιες διαφημίσεις που θα γίνουν στα ΜΜΕ στοχευμένα για τους ανθρώπους που θα έρθουν στην περιοχή το διήμερο.

Άλλωστε οι επισκέπτες  λόγω της πληρότητας των ξενοδοχείων στην Ξάνθη,  μετά κλείνουν  ξενοδοχεία  στην Καβάλα, Οπότε εμείς κοιτάμε να μην φύγει κανείς από την Ξάνθη αλλά να γυρίσουν για λίγο εδώ στην πόλη μας.

Εμάς η εκδήλωση μας θα γίνει Παρασκευή και Σάββατο».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *