Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής Παπαϊωάννου

Το Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής Παπαϊωάννου ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και ο πρόεδρος του Δημοτικού Ωδείου κ. Κουφατζής εξέφρασε την ικανοποίηση του για το όλο θέμα.

Συγκεκριμένα στις δηλώσεις του ο κ. Κουφατζής σημείωσε πως «ολοκληρώθηκε το Φεστιβάλ Παπαϊωάννου με πλούσιες δράσεις, ομολογουμένως ήταν πολύ πετυχημένο φέτος, πολύς κόσμος το αγκάλιασε, υπήρξε άριστη συνεργασία και καλή δουλειά από την καλλιτεχνική διευθύντρια την κ. Κορίνα Βουγιούκα και ξεκινάμε από σήμερα την οργάνωση για τη δημιουργία του επόμενου. Σε όλες τις δράσεις αυτήν την χρονιά εκτός από την κλασική μουσική επιλέχθηκαν και άλλες τέχνες για τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Παπαϊωάννου, δηλαδή υπήρχε συνδυασμός του χορού, του θεάτρου και της μουσικής και από ότι αποδείχθηκε ήταν ένα πετυχημένο εγχείρημα και κάτι πολύ όμορφο για την πόλη μας».

ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΩΡΙΣΕ

Κληθείς να σχολιάσει ο κ. Κουφατζής τι ήταν αυτό που το ξεχώρισε το Φεστιβάλ τη φετινή χρονιά, εκτίμησε πως «οι δράσεις άνοιξαν, ήρθαν εκδηλώσεις από όλη την Ελλάδα πετυχημένες, από όλο το φάσμα της καλλιτεχνικής δράσης, έγινε πολύ καλή διαφήμιση, ευχαριστούμε και τους χορηγούς μας και πλέον από φέτος οργανώθηκε περισσότερο το Φεστιβάλ, υπήρξαν εθελοντές, υπήρξε κινητοποίηση από όλο το Δήμο, κι έτσι το αποτέλεσμα φάνηκε και στον κόσμο που μπόρεσε να δει τις δράσεις. Σε συνεργασία με τους Καλλιτεχνικούς Διευθυντές αποφασίσαμε φέτος και αυτό θα γίνεται και τα επόμενα χρόνια, να διαχωριστούν οι δράσεις του Φεστιβάλ Παπαϊωάννου σε ψυχαγωγικές και εκπαιδευτικές. Ναι μεν ξέρουμε ότι η κλασική μουσική είναι δύσκολη για τον πολύ κόσμο, όμως έχει και εκπαιδευτική δράση η κλασική μουσική. Για αυτό επιλέξαμε να υπάρχουν δράσεις που να μπορεί να έρθει όλος ο κόσμος και να τις παρακολουθήσει, αλλά ταυτόχρονα και εκπαιδευτικές δράσεις για όσους θέλουν καθαρά να ασχοληθούν με το κομμάτι και να εκπαιδευτούν στην κλασική μουσική».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση