Με απόλυτη επιτυχία οι αγώνες σκυταλοδρομίας για το Σύλλογο «ΠΝΟΗ» για το Παιδί

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή στις 11.30 το πρωί αγώνες Σκυταλοδρομιών Δρόμου “Καβάλα Βίκος Street Relays” στην Παραλία της πόλης με σκοπό την ενίσχυση του συλλόγου για το παιδί και την οικογένεια «ΠΝΟΗ». Οι αγώνες διοργανώθηκαν με την υποστήριξη και την αιγίδα του Δήμου Καβάλας και της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας και εντάσσονται στη μεγαλύτερη πανελλαδική σειρά αγώνων δρόμου τα Βίκος Street Relays 2017. Στους αγώνες συμμετείχαν περισσότερα από 1.000 άτομα, παιδιά και ενήλικες.

Στις δηλώσεις της η κ. Χατζηβαρύτη σημείωσε πως «ήταν πολύ μεγάλη η συμμετοχή του κόσμου, έγινε μια προσπάθεια από τη Βίκος Street Relays με αυτήν την εκδήλωση που την κάνει η εταιρία σε όλη την Ελλάδα. Επιλέγει κάθε φορά διάφορες πόλεις και βοηθάει διάφορα ιδρύματα. Πέρσι το είχε ξανακάνει βοήθησε την Αγία Μαρίνα, φέτος αποφάσισε να στηρίξει την ΠΝΟΗ και βέβαια τους ευχαριστούμε πάρα πολύ. Βοήθησε η Αντιπεριφέρεια, βοήθησε ο δήμος όσο μπόρεσε και βέβαια πολύς κόσμος κατέβηκε παρόλο που ήταν μια δύσκολη μέρα. Ήταν μια μέρα που γιόρταζε η μισή Ελλάδα, που τα σχολεία ήταν κλειστά. Είχε βέβαια συμμετοχή από αθλητικούς ομίλους από την περιοχή μας και από τη Δράμα και από τις Σέρρες και από την Καβάλα είχε τα παιδιά με τα αμαξίδια, είχε πολύ κόσμο που κατέβηκε. Ήταν πολύ ευχάριστη η ατμόσφαιρα, πολύ χαρούμενη. Η συμμετοχή είναι πολύ σημαντικό πράγμα, σε αυτά τα γεγονότα δεν πάμε για πρωτιές, πάμε για να πλαισιώσουμε την εκδήλωση και να πετύχουμε το στόχο μας. Ο στόχος ήταν να βοηθηθεί η ΠΝΟΗ».

ΕΠΕΤΕΥΧΘΗ

Συμπλήρωσε πως «πιστεύω ότι ο στόχος επετεύχθη, κατέβηκε ο κόσμος συμμετείχε, έτρεξε, χάρηκε, πήρε τα μετάλλιά του. Τα μικρά παιδιά που διαγωνίστηκαν στη σκυταλοδρομία ήταν πολλά, μπράβο τους που συμμετείχαν και ομολογώ ότι κάπως έτσι ξεκινάει η αγάπη για το άθλημα. Πολλοί Καβαλιώτες αθλητές που διακρίνονται σε αυτού του είδους τους αγώνες συμμετείχαν και να πω ότι ένα ίδιον αυτού του αγώνα ήταν ότι δεν μπορούσες να τρέξεις μόνος σου, έπρεπε να κάνεις ομάδα γιατί ήταν αγώνας σκυταλοδρομίας. Αυτό από μόνο του δημιουργούσε μια δυσκολία στο να ενσωματωθούν οι μεμονωμένοι άνθρωποι που ήθελαν να τρέξουν. Στα παιδιά ήταν πιο εύκολο γιατί οι γονείς ήταν πιο πρακτικοί και τα παιδιά τους γνωρίζονταν από το σχολείο και άλλες αθλητικές δραστηριότητες».

Κλείνοντας η κ. Χατζηβαρύτη ανέφερε ότι στο κτήριο που στεγάζεται η ΠΝΟΗ κι έχει παραχωρηθεί απο το δήμο, πρόκειται να στεγαστούν και οι σύλλογοι Τριτέκνων και Αιμοδοτών, όπως πιθανότατα και ο σύλλογος Art Attack.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση