Με απόλυτη επιτυχία η φετινή Αλφαβητοπαρέλαση στην Καβάλα

Μία ακόμη Αλφαβητοπαρέλαση ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία… Συγκεκριμένα ολοκληρώθηκε αργά το μεσημέρι της Κυριακής 23 Φεβρουαρίου  η 15η Αλφαβητοπαρέλαση στην πόλη της Καβάλας, έχοντας φέτος θέμα «Το πολύχρωμο τσίρκο» με  την πολύχρωμη διάθεση χιλιάδων καρναβαλιστών, μικρών και μεγάλων, οι οποίοι γέμισαν τους δρόμους της πόλης με χαμόγελα, χορό και  κομφετί, με  συμπαραστάτη  και τον καλό καιρό.

Η ΕΝΑΡΞΗ

Η παρέλαση ξεκίνησε από την αυλή του 11ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας, σημείο συγκέντρωσης των καρναβαλιστών και απλώθηκε μέχρι το κέντρο της πόλης, δια μέσου της οδού Ομονοίας, ενώ στην πλατεία Ελευθερίας είχε στηθεί ένα μεγάλο πάρτι.

Ο Δήμος Καβάλας, οι Σύλλογοι και συμμετέχοντες, με τη βοήθεια της Τροχαίας Καβάλας, συνεργάστηκαν για να φέρουν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα το οποίο απόλαυσαν κυρίως οι 2.500 και πλέον μικροί μαθητές και μαθήτριες, ανανεώνοντας το ραντεβού για το 2021.

Ο  αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Καβάλας, Απόστολος Μουμτσάκης.      δήλωσε ότι είναι μια από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις του Δήμου Καβάλας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *