Με απόλυτη επιτυχία έγινε το διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας του Συλλόγου Αιμοδοτών «Στέλλα Μανόλα Κούρτη»

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας του Συλλόγου Αιμοδοτών «Στέλλα Μανόλα Κούρτη» όπου συγκεντρώθηκαν 155 φιάλες αίματος. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Γιώργο Βασιλειάδη, υπάρχει ικανοποίηση στον σύλλογο από το αποτέλεσμα.

Ο κ. Βασιλειάδης είπε ότι «είμαστε ικανοποιημένοι. Η αλήθεια είναι ότι θέλουμε να φτάσουμε και στα παλιά μας επίπεδα, που ήταν 170 φιάλες. Διότι είναι και καλοκαιρινή περίοδος και θα θέλαμε να δώσουμε ένα πιο βροντερό παρών εκεί. Κατά τ’ άλλα, πέρασε ο κόσμος, έγινε το διήμερο με αρκετή επιτυχία και από τους αιμοδότες και θεωρούμε ότι πήγε καλά και φέτος. Ευχαριστούμε πάρα πολύ και τον νέο Στρατηγό για την παραχώρηση της Λέσχης. Η αλήθεια είναι ότι το καλοκαίρι, αν και έχουμε απόλυτη ανάγκη, λόγω της ζέστης δεν έρχονται πάρα πολλές φορές. Παρ’ όλες τις μικρές δυσκολίες που είχαμε με τη θερμοκρασία, ήμασταν σε ευχάριστο κλίμα όπως πρέπει να είναι η αιμοδοσία»

ΕΚΛΟΓΕΣ

Για τη Γενική Συνέλευση του  Συλλόγου που έγινε την περασμένη εβδομάδα, είπε ότι «αυτό που μας χαροποιεί είναι ότι είχαμε προσέλευση και στη Γενική Συνέλευση, στις εκλογές που πραγματοποιήσαμε την Κυριακή. Με πολλή χαρά είχαμε 11 υποψηφιότητες όπου εκλέξαμε τα 7 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και 4 για την Εξελεγκτική Επιτροπή. Είχαμε συμμετοχή. Με πολύ ευχάριστη έκπληξη μπήκανε 2 καινούργια άτομα στο νέο Δ.Σ., ο κ. Χίζαρης ο υποδιευθυντής της υγείας και η κα Μηλοπούλου που είναι ιατρικός επισκέπτης. Στη συνέχεια θα κάνουμε τη συγκρότηση σε Σώμα».

Για τη συνέχεια είπε ότι «θα οργανωθούμε ως νέο Δ.Σ. και θα προχωρήσουμε σε εκδηλώσεις και δράσεις μετά το τέλος του καλοκαιριού».

ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ

Για την αιμοδοσία στη διάρκεια του καλοκαιριού είπε ότι «η δική μας ευχάριστη παρενόχληση πρέπει να είναι σε καθημερινή βάση διότι όπως είχαμε κάνει πέρυσι την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη που και πάλι ενημερώσαμε. Είναι αυτό που βλέπουμε και στις αιμοδοσίες μας. Θέλει να έχεις και την κοντινή επαφή. Πραγματικά πρέπει να είναι ευαισθητοποιημένος ο κάθε πολίτης και να ανεβαίνει στο τμήμα αιμοδοσίας της Καβάλας άσχετα αν δεν προλαβαίνει να έρχεται στο κέντρο. Διότι κάποιοι δεν ανεβαίνουν διότι θεωρούν ότι το νοσοκομείο είναι μακριά. Αλλά πρέπει να το βάλει ο καθένας στη συνείδησή του. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε κι εμείς».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *