Μεταγραφικός πυρετός για την Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας

Μεγάλη κινητικότητα επικρατεί στην Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας. Ο κ. Παππάς αναφέρθηκε στην ομάδα της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης στην οποία είναι πρόεδρος. «Είμαι αισιόδοξος από την άλλη ότι το ρόστερ της ομάδας θα κλείσει μέχρι τα μέσα Ιουλίου με την προσθήκη 5 παικτών που θα προστεθούν στους 7 που παραμένουν από το περσινό έμψυχο υλικό»  δηλώνει ο πρόεδρος της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης της Καβάλας Βαγγέλης Παππάς, ο οποίος τονίζει ότι ο στόχος στη Β’ Εθνική θα είναι η άμεση επάνοδος στην Α2.

«Κατ’ αρχήν θα πρέπει να πούμε ότι αυτή τη στιγμή το μπάσκετ είναι ένα καζάνι που βράζει. Δεν ξέρουμε πόσες ομάδες θα παίξουν στην Α1 και πόσα κενά θα δημιουργηθούν στην Α2, κι αν υπάρχει περίπτωση αυτά να καλυφθούν από Β’. Εμείς πάντως έχουμε πάρει πρόσκληση από την ΕΟΚ για την συμμετοχή μας στην Β’ Εθνική και έτσι θα προχωρήσουμε. Στα υπ’ όψιν μας βρίσκονται περίπου 10 παίκτες και μαζί με τον προπονητή μας προσπαθούμε να κάνουμε τις καλύτερες δυνατές επιλογές έτσι ώστε να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα κάνει πρωταθλητισμό και θα επανέλθει άμεσα στην Α2. Με τις συνθήκες που υπάρχουν τώρα, νομίζω ότι κάτι τέτοιο είναι εφικτό και σχετικά πιο εύκολο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια».

Αναφερόμενος στο μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας αλλά και για τους παίκτες που θα παραμείνουν από την περσινή χρονιά είπε ότι  «μέχρι τα μέσα του Ιουνίου θα ανακοινωθούν πάνω από 5 μεταγραφές. Αυτοί οι νέοι παίκτες μαζί με τους 7 αθλητές που έχουν παραμείνει από πέρσι στην ομάδα θα συγκροτήσουν το ρόστερ της Energean Kavala BC για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Οι 7 αυτοί αθλητές είναι τα δύο παιδιά που θα προωθηθούν από το εφηβικό τμήμα του συλλόγου, ο Φλιάτης με τον οποίο έχουμε συμφωνήσει, ο Κουμλέλης του οποίου το πρόβλημα που αντιμετωπίζει θα διευθετηθεί, ο Πιεβάλιτσα, ο Παπαζούδης και ο Χονδρόπουλος που είχε δοθεί πέρσι δανεικός στη ΧΑΝΘ και επιστρέφει».

Σ’ αυτό το σημείο ο Βαγγέλης Παππάς ξεκαθάρισε ότι έγινε προσπάθεια να παραμείνουν και άλλοι παίκτες, ωστόσο οι περισσότεροι προτίμησαν να διεκδικήσουν τις προοπτικές που έχουν για να παίξουν σε ομάδα της Α2. «Εμείς θέλαμε να κρατήσουμε κι άλλους παίκτες που ήταν μαζί μας στην Α2, αλλά αυτοί δεν ήθελαν να παίξουν στην Β’ Εθνική. Περιμένανε την οριστική απόφαση τους μέχρι και την Τετάρτη (3/7), αλλά δεν είχαμε θετικές απαντήσεις» δήλωσε.

Τέλος μιλώντας για τις βασικές επιδιώξεις στις μεταγραφές είπε ότι «ο στόχος είναι να μπορέσουμε να βρούμε δύο έμπειρους παίκτες για την θέση «1» (πλέι – μέικερ) και στη θέση «5» (σέντερ) και αν τα καταφέρουμε νομίζουμε ότι απ’ εκεί και πέρα οι άλλες θέσεις θα καλυφθούν με σχετική ευκολία».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *