Μετά τον κορωνοϊό, να δούμε πώς θα επουλώσουμε τις πληγές που δεν θα είναι λίγες», δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ, Χαράλαμπος Δράκος

Οι Διοικούσες Νομαρχιακές Επιτροπές της Νέας Δημοκρατίας της Περιφέρειας ΑΜΘ χαιρετίζουν το έργο της αναβάθμισης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης ο Πρόεδρος της κ. Χαράλαμπος Δράκος εξέφρασε την ικανοποίησή του για το όλο γεγονός.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «είναι ένα ιδιαίτερα σημαντικό έργο που θα δώσει στην περιφέρειά μας αναπτυξιακή προοπτική. Είναι από την επιτροπή σύμπραξης δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, είναι προϋπολογισμού 105 εκ ευρώ και αφορά τη μελέτη χρηματοδότησης κατασκευή και τεχνική διαχείριση φοιτητικών εστιών στην περιοχή μας. Κυρίως στην Κομοτηνή και την Αλεξανδρούπολη».

ΤΟΠΙΚΗ Ν.Δ.

Για την τοπική Νέα Δημοκρατία είπε ότι «είναι συντονισμένη στον κορωνοϊό και στο λαθρομεταναστευτικό. Παρακολουθούμε όλες τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει η κυβέρνηση με μπροστάρη τον πρωθυπουργό. Βλέπουμε τις συνδιασκέψεις για τις νέες επενδύσεις και την πρόσφατη συνεδρίαση του Eurogroup για την οικονομία.

Με την ευκαιρία θέλουμε να εκφράσουμε κι εμείς τις ευχαριστίες μας στους ήρωες με τις μάσκες στα Νοσοκομεία που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή που δίνουν καθημερινά τη μάχη εδώ και πολύ καιρό με τον ιό.

Θεωρώ ότι από τύχη έχουμε ελάχιστα περιστατικά στην Καβάλα. Εμείς είχαμε 3 περιστατικά από μια οικογένεια που τα πέρασε πού ελαφριά. Εκείνο που πρέπει να δούμε μετά, είναι πως θα επουλώσουμε τις πληγές και δεν θα είναι λίγες».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *