Μεγάλη προσπάθεια από την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Καβάλας για την αποκομιδή των ογκωδών αντικειμένων

Μεγάλη προσπάθεια καταβάλει η Υπηρεσία Καθαριότητας Δήμου Καβάλας για την αποκομιδή των ογκωδών αντικειμένων. Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Κυριάκο Σταυρίδη προσπαθούν με όλες τους τις δυνάμεις να απομακρύνουν τα ογκώδη αντικείμενα ενώ ήδη έχουν επιβάλλει ένα πρόστιμο σε ασυνείδητο δημότη.

Ο κ. Σταυρίδης δήλωσε ότι «έχουμε κάνει μια μεγάλη προσπάθεια. Έχουμε αποσύρει κατά 80% τα ογκώδη. Βρισκόμαστε σε ένα στάδιο να μπορέσουμε να ενημερώσουμε τον κόσμο πως η διαδικασία που πρέπει να ακολουθείται, δηλαδή ό,τι βγάζουμε να ενημερώνουμε την υπηρεσία για να μπορούμε κι εμείς έγκαιρα να τα απομακρύνουμε. Δυστυχώς πολλοί δεν ακούνε σε όλα αυτά που τους λέμε, οπότε είμαστε υποχρεωμένοι να εφαρμόσουμε τον κανονισμό που θα είναι πολύ δύσκολος για μερικούς ασυνείδητους. Έχει κοπεί ήδη ένα πρόστιμο και τώρα είμαστε στη διαδικασία, ερευνούμε 4-5 περιπτώσεις ακόμη, οι οποίες μέχρι τέλη εβδομάδας θα βγάλουμε το συμπέρασμα ποιοι ήταν αυτοί, για να δούμε αν θα δώσουμε κι άλλα πρόστιμα σε συνδημότες μας που δεν συμμορφώνονται. Δυστυχώς δεν μπορούμε να αντιδράσουμε αλλιώς. Θα πρέπει να εφαρμόσουμε τον κανονισμό γιατί δημιουργείται μια εικόνα που δεν αρμόζει στην πόλη μας. Η αισθητική έχει χαθεί από μερικούς συνδημότες που δεν πειθαρχούν, οπότε κι εμείς θα μπούμε στη διαδικασία να εφαρμόσουμε τον κανονισμό ο οποίος είναι πολύ σκληρός».

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ

Και πρόσθεσε πως «Όποιος θέλει να πετάξει κάτι ογκώδες, να πάρει τηλέφωνο την υπηρεσία την προηγούμενη μέρα και να πει την οδό και την ώρα, οπότε η υπηρεσία θα περάσει να το πάρει. Δεν θα μείνει πολλές μέρες εκεί για αν δημιουργεί άσχημη εικόνα για την πόλη. Γίνεται δωρεάν, δεν επιβαρύνεται ο ιδιώτης, εκτός αν ο όγκος είναι μεγάλος οπότε επιβαρύνεται με το παράβολο των 50 ευρώ που σίγουρα είναι μικρό. Πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουμε ότι πρέπει να κρατήσουμε την πόλη καθαρή. Γίνεται από τους υπαλλήλους μια τρομερή προσπάθεια να βάλουμε μία τάξη ώστε να είμαστε σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο. Το τηλέφωνο της υπηρεσίας είναι 2510 223514, λειτουργεί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, μπορούν να μας ενημερώσουν».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *