Μεγάλες πληρότητες θα έχουν τα ξενοδοχεία της Θάσου το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος σύμφωνα με τον πρόεδρο των Ξενοδόχων Θάσου Πάρη Παρασχούδη

Μεγάλες πληρότητες θα έχουν τα ξενοδοχεία της Θάσου το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος όπως το επιβεβαιώνει ο πρόεδρος των Ξενοδόχων Θάσου κ. Πάρης Παρασχούδης. Μάλιστα υπάρχουν προγραμματισμένα γκρουπ τουριστών από τη Βουλγαρία και άλλες βαλκανικές χώρες.

Στις δηλώσεις του ο κ. Παρασχούδης σημείωσε πως «φέτος του Αγίου Πνεύματος πέφτει συγκυριακά με τις αρχές του Ιουνίου που ο Ιούνιος έτσι κι αλλιώς σηματοδοτεί την έναρξη της περιόδου για τα καλά, οπότε θα περιμένουμε αρκετό κόσμο. Και Έλληνες βλέπω ότι έχουν κάνει κρατήσεις για αρκετά δωμάτια και Βαλκάνιοι και τουρίστες που έρχονται με τσάρτερ πτήσεις. Θα είναι ένα καλό, γεμάτο Σαββατοκύριακο. Γιατί ας μην ξεχνάμε ότι αρχές Ιουνίου ξεκινάνε και τα προγράμματα των εκδρομέων με λεωφορεία από τα Βαλκάνια. Και οι Σέρβοι και οι Ρουμάνοι, οπότε είναι συγκυριακό ότι πέφτει σε αυτό το διάστημα και το Σαββατοκύριακο που είναι μια ευκαιρία για πολλούς λαούς να έρθουν και για αυτό θα έχουμε αρκετό κόσμο».

ΡΩΣΟΙ

Ερωτηθείς ο κ. Παρασχούδης αν έγινε αντιληπτή η παρουσία των Ρώσων τουριστών στο νησί, οι οποίοι κατέφτασαν από τη Μόσχα την περασμένη Παρασκευή με την πρώτη τακτική πτήση, καθώς δεν βοήθησε και ο καιρός, σημείωσε πως «εγώ είδα τους Ρώσους τουρίστες στο δικό μου ξενοδοχείο, τώρα περίπου 138 Ρώσοι τουρίστες μέσα στο νησί είναι ένα πολύ μικρό νούμερο για να μπορούμε να τους δούμε πάρα πολύ. Αυτήν την περίοδο βλέπουμε πιο πολύ τους Γερμανούς που είναι παραδοσιακά αυτοί που επισκέπτονται το νησί το Μάιο και ασχολούνται περισσότερο με εναλλακτικές δραστηριότητες, με περίπατο, ανεβαίνουν στο βουνό, είναι περισσότεροι άνθρωποι της φύσης. Ενώ οι άλλοι είναι πιο παραδοσιακοί της παραλίας και της θάλασσας και αυτό με τον καιρό που έχουμε αυτές τις μέρες δεν βοηθάει πάρα πολύ. Με τους Ρώσους δουλεύουμε από το 2012, όταν ήρθε για πρώτη φορά ο Όμιλος Μουζενίδη στο νησί. Η Θάσος αρέσει στους Ρώσους γιατί τους προσφέρει ένα πακέτο που θέλουν. Θέλουν φύση, ησυχία, ακόμα και την υψηλή σεζόν στη Θάσο μπορείς να βρεις πολύ ήσυχα μέρη για να περπατήσεις και να αισθανθείς κοντά στη φύση. Οπότε έχουμε το θρησκευτικό τουρισμό, έχουμε εκκλησίες, μοναστήρια που επισκέπτονται κι έτσι βρίσκουν αυτό που ζητάνε».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση