Ματαιώθηκε το Air Sea Show λόγω των επικείμενων εθνικών εκλογών

Ματαιώθηκε το Air Sea Show λόγω των επικείμενων εθνικών εκλογών. Ο Διευθυντής της διοργάνωσης κ. Παναγιώτης Γεωργιάδης σημείωσε ότι η απόφαση λήφθηκε ομόφωνα. Συγκεκριμένα είπε ότι «με δική μου εισήγηση, λαμβάνοντας υπ’ όψιν όλο το περιβάλλον και τα νέα και σε συντονισμό με τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής, συνεκλήθη την Τρίτη η Ολομέλεια της Επιτροπής. Αποφασίστηκε ομόφωνα η ματαίωση της διοργάνωσης για το 2019, ούτε φυσικά και η αναβολή της διότι δεν γίνεται αυτό τεχνικά για πολλούς λόγους.

Κατ’ αρχήν είναι μία διεθνής διοργάνωση και ο κύριος σκοπός της είναι να φέρνει σχήματα του εξωτερικού, όπως και να καλεί κράτη με τις κρατικές ομάδες τους. Άρα κλείνονται συμβόλαια και όλοι αυτοί έχουν πολύ γεμάτη ατζέντα που δεν τους επιτρέπει την αναβολή. Δεν μπορεί να πάει η διοργάνωση μία βδομάδα πριν ή μετά αφού θα βρίσκονται αλλού. Ούτε να πάμε πολύ πιο μακριά, π.χ. τον Οκτώβριο, διότι η προετοιμασία θέλει 9 μήνες. Μια πολύ μεγάλη διοργάνωση δεν αναβάλλεται, ματαιώνεται».

ΣΕ ΑΛΛΗ ΒΑΣΗ

Πρόσθεσε δε πως «Ας πάει η χώρα μας καλά, ας πάμε σαν άνθρωποι καλύτερα και ας ξαναδούμε πολλά πράγματα σε μία άλλη βάση, με ηρεμία. Ας δουν όλοι και ας συγκρίνουν, ας αναζητήσουν έναν θεσμό στην Καβάλα που πραγματικά αποδίδει σε όλα τα επίπεδα. Και είναι αποδοτικός ανάλογα με το κόστος. Το Air Sea Show δεν είναι μία εκδήλωση σαν τις άλλες. Επίσης ρωτήθηκα αν το διεκδικούν άλλες πόλεις. Αυτή είναι λίγο σχετική η λέξη. Προσωπικά έχω συγκεκριμένες προτάσεις όλα αυτά τα χρόνια από 5 πόλεις.

Έχω μία πολύ δυνατή ομάδα, ολιγομελής, έχουμε μία πολύ δυνατή περιφερειακή ομάδα –όλοι εθελοντές- που υποστηρίζει με θυσίες τη διοργάνωση. Έχουμε εξαιρετικές υποστηρίξεις από το εξωτερικό. Τα μηνύματα που έρχονται για τη ματαίωση της διοργάνωσης είναι πολύ ανθρώπινα κι ευγενικά. Μας λείπει λίγο εμάς. Οι συνθήκες δεν είναι υπέρ της διοργάνωσης. Πρέπει να προστατεύεται μία διοργάνωση και να είναι σοβαροί. Όλοι οι τοπικοί και περιφερειακοί πολιτικοί παράγοντες είναι συντριπτικά υπέρ της διοργάνωσης. Αυτό δεν σημαίνει ότι όσοι είναι αντίθετοι, κάνουν στείρα αντιπολίτευση».

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ

Για την επόμενη μέρα της διοργάνωσης είπε ότι «μέχρι κάποια ημερομηνία, το πολύ ένα μήνα από τώρα, θα πρέπει να υπάρχει μια εκδήλωση ενδιαφέροντος προς εμένα. Αν ενδιαφέρεται κάποιος, αν ενδιαφέρεται μια κοινωνία, θα το στήσουμε από την αρχή το Air Show.. Όλοι το αγαπάνε το show απλά ο καθένας με τον τρόπο του. Αν φτάσει στα χέρια μου μια συγκεκριμένη πρόταση, ευχαρίστως να ανταποκριθώ και να δούμε αν αυτό υλοποιείται».

Κλείνοντας είπε ότι «θα ήθελα με χαρά να ακούσω και τις απόψεις των φορέων».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *