«Μας περιμένει δύσκολο αύριο» εκτιμά ο πρώην βουλευτής Γ. Πασχαλίδης

Μία πολιτική ανάλυση έκανε ο πρώην βουλευτής κ. Πασχαλίδης σε επιστολή του που δημοσιεύτηκε προχθές στον τοπικό τύπο. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι τα 2 χρόνια διακυβέρνησης από τον  ΣΥΡΙΖΑ είναι καταστροφικά για την χώρα.

Όπως τόνισε αρχικά «Καταρχάς έγινε παλαιότερα και όλοι θα το θυμόμαστε αυτό, ένα σκηνικό στο πολιτικό μας στερέωμα, όπου ακούστηκαν όροι όπως γερμανοτσιολάδες, προδότες και όλα τα σχετικά και τότε ήταν οι κινήσεις της πολιτικής σκηνής τέτοιες που μας έφεραν σε αυτό το σημείο. Από ένα σημείο χρέους 900 εκ. ευρώ τώρα πια να μιλάμε για επιβάρυνση 100 δις. Και εμείς τότε ήμασταν οι προδότες και οι ανεπιθύμητοι και τώρα έχουν γίνει όλοι καλοί, την ίδια ώρα που οι συντάξεις μειώνονται και θα μειωθούν, που ο κόσμος υποφέρει.

Έτσι και έκανα μια αναφορά, έναν απολογισμό δράσης αυτής της διετίας κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ μια και μιλάμε για δύο χρόνια καταστρεπτικά. Διότι αν μας άφηναν τότε με την εκλογή του προέδρου να κινηθούμε ως θα θέλαμε, και δεν γινόταν θέμα με την εκλογή του Προέδρου τότε και από τα μνημόνια θα είχαμε βγει και από όλα….

Αυτό το είχαμε δηλώσει από τότε και τότε ο Σαμαράς είχε ευχηθεί να δοθεί λύση αν και προέβλεψε ότι με την τρέχουσα κυβέρνηση θα πάμε χειρότερα. Και όντως χειρότερα πηγαίνουμε».

ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Όπως ο ίδιος άλλωστε σχολίασε τα σημάδια της αρνητικής κατάστασης είναι εμφανή. «Η αγορά δεν λειτουργεί, και οι συνταξιούχοι έχουν χάσει πολλά. Πέρσι μιλούσαν για άλλες συντάξεις, τώρα μιλούν για άλλες… Γεγονός είναι πως οι άνθρωποι θα χάσουν πολλά από τις συντάξεις  τους.  Ακόμη και από έξω θα χρειασθεί κάποιοι να ψωνίζουν προκειμένου να στηρίξουν τους ανθρώπους και τις οικογένειες τους. Μπορεί να είμαι αρνητικός αλλά πρέπει και εγώ να πω αυτά που σκέφτομαι έστω και αν πονούν, έστω και αν δεν αρέσουν» σημείωσε με έμφαση.

ΜΕΛΛΟΝ

Αναφορικά με το αύριο και ο ίδιος ως είναι λογικό, ζητά την έξοδο από την κρίση. «Θα έχουμε ευτυχώς το καλοκαίρι την τουριστική κίνηση αυξημένη λόγω και της Τουρκίας και θα πάρουμε μια ώθηση. Τα μαγαζιά θα δουλέψουν. Αλλά μια και περιοδεύω σε όλη την πόλη, οι επιχειρηματίες είναι πολύ προβληματισμένοι για το αύριο, οι αγρότες αγωνιούν, όλος ο κόσμος φοβάται. Η κατάσταση είναι αρνητική και μακάρι να διαψευστώ για το αρνητικό του αύριο που μας ξημερώνει» κατέληξε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση