Μακάριος Λαζαρίδης: «Ευχαριστώ τον Υπουργό Υγείας Β. Κικίλια για την άμεση λύση του προβλήματος του συμπολίτη μας Θ. Συρόπουλου»

Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Μακάριος Λαζαρίδης, ερωτηθείς από δημοσιογράφους για την υπόθεση υγείας του κ. Θανάση Συρόπουλου, έκανε την εξής δήλωση:

«Ο συμπολίτης μας Θανάσης Συρόπουλος αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας. Από την πρώτη στιγμή, η κινητοποίηση ήταν συγκινητική.

Προσωπικά, συναντήθηκα με τον Υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια. Τον ενημέρωσα με λεπτομέρεια για την κρισιμότητα της κατάστασης και ζήτησα να γίνει ό,τι είναι δυνατόν προκειμένου το συντομότερο ο συμπολίτης μας να τύχει της φροντίδας που απαιτεί η κρίσιμη κατάστασης της υγείας του.

Σήμερα, ο διευθυντής του γραφείου του Υπουργού κ. Πέτρος Αρβανιτάκης επικοινώνησε με τον κ. Συρόπουλο και τον διαβεβαίωσε ότι με εντολή του κ. Κικίλια ο ΕΟΠΥΥ αναλαμβάνει όλα τα έξοδα της επέμβασης για την αφαίρεση όγκου στην οποία πρέπει άμεσα να υποβληθεί.

Ευχαριστώ τον Υπουργό Υγείας κ. Β. Κικίλια για την άμεση λύση που έδωσε στο πρόβλημα υγείας του κ. Συρόπουλου. Στηρίζει στην πράξη – με ενέργειες και δράσεις – τους πιο αδύναμους συμπολίτες μας. Εκείνους που μας έχουν – ως πολιτικούς – περισσότερο ανάγκη.

Εύχομαι από καρδιάς ταχεία ανάρρωση στον κ. Συρόπουλο, να ξεπεράσει γρήγορα την περιπέτεια της υγείας του και να επιστρέψει από το εξωτερικό ξανά γερός στην πόλη μας και την οικογένειά του».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *