Μακάριος Λαζαρίδης: «Είμαστε αντίθετοι σε κάθε εταιρεία που ανταγωνίζεται αθέμιτα τους επαγγελματίες οδηγούς ταξί»

Ο Υποψήφιος Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας και Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Μακάριος Λαζαρίδης, συναντήθηκε με το Σωματείο Επιβατηγών Αυτοκινητιστών Ταξί Ν. Καβάλας «Η Πρόοδος» και τους εκπροσώπους του Συνεταιρισμού Ραδιοταξί Καβάλας «Eurotaxi».

Οι  εργαζόμενοι στον κλάδο των ταξί συζήτησαν με τον κ. Λαζαρίδη τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά όπως η υψηλή φορολογία και η πτώση του τζίρου τους.

Ο κ. Λαζαρίδης ξεκαθάρισε ότι «η Νέα Δημοκρατία είπε από την πρώτη στιγμή με τρόπο ξεκάθαρο ότι έχουμε μεγάλο πρόβλημα με εταιρείες τύπου Uber, οι οποίες ανταγωνίζονται αθέμιτα τους επαγγελματίες αδειούχους οδηγούς ταξί, οι οποίοι έχουν επενδύσει στο επάγγελμα».

«Δεν έχουμε», συνέχισε ο κ. Λαζαρίδης, «κανένα ζήτημα με την εθελοντική συμμετοχή σε ηλεκτρονικές πλατφόρμες, που θα κάνουν τη δουλειά των οδηγών ταξί καλύτερη και θα αναβαθμίσουν τις υπηρεσίες τους».

«Η Νέα Δημοκρατία», είπε ο κ. Λαζαρίδης, «είναι υπέρ της λειτουργίας πλατφορμών με αδειοδοτημένα ταξί. Σε καμία περίπτωση, δεν συμφωνούμε με αυτές που λειτουργούν ανεξέλεγκτα».

Χαρακτήρισε τον κλάδο των ταξί «κομβικό για την περαιτέρω ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού», ενώ υπογράμμισε ότι αποτελεί δέσμευση της επόμενης Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας να υπάρχει πάντοτε ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας για την άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων του κλάδου.

ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ

Επίσης ο  κ. Μακάριος Λαζαρίδης, επισκέφθηκε το παζάρι της Ελευθερούπολης.

Ο κ. Λαζαρίδης είχε την ευκαιρία να συζητήσει με πολίτες και επιχειρηματίες της πόλης για την καθημερινότητα που βιώνουν, αλλά και τις μεγάλες προκλήσεις που επιφυλάσσει το μέλλον.

Ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη άκουσε με προσοχή τα αιτήματα των επιχειρηματιών για άμεση μείωση της φορολογίας, παροχή κινήτρων για επενδύσεις και λιγότερες ασφαλιστικές εισφορές που θα τους επιτρέψουν να προχωρήσουν σε προσλήψεις.

Συζήτησε με τους πολίτες για την δραματική κατάσταση στην δημόσια Υγεία, το καταστροφικό πισωγύρισμα στην Παιδεία και την ανασφάλεια στην κοινωνία που γιγαντώθηκε επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

«Κατανοούμε πλήρως», ανέφερε ο κ. Λαζαρίδης, «την αγανάκτηση των πολιτών και των ανθρώπων της αγοράς από τις τραγικές πολιτικές επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα προσωπικά».

«Δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι να εργαστεί σκληρά για να γυρίσουμε επιτέλους σελίδα. Ενωμένοι οι Έλληνες μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Η αυτοδύναμη νέα κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με ολοκληρωμένο, κοστολογημένο και ρεαλιστικό σχέδιο θα φέρει ξανά το χαμόγελο στους πολίτες», είπε ο κ. Λαζαρίδης.

«Οι Έλληνες έχουμε χορτάσει από κάλπικες υποσχέσεις. Ο διχαστικός λόγος, ο λαϊκισμός και οι παλαιοκομματικές λογικές δεν έχουν καμία θέση στην Ελλάδα του αύριο. Η Νέα Δημοκρατία θα δώσει κίνητρα για επενδύσεις, θα μειώσει τους φόρους και τις εισφορές και θα εγγυηθεί την ασφάλεια όλων των Ελλήνων» συμπλήρωσε ο κ. Λαζαρίδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *