Μία καλή χρονιά αναμένεται να είναι η φετινή για τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Καβάλας Δήμου Παγγαίου

Μία συνάντηση ιστιοπλόων προκάλεσε στην Λέσχη Αξιωματικών ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Καβάλας Δήμου Παγγαίου. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ομίλου κ. Σταύρο Μανίτσα ήταν μία πολύ επιτυχημένη εκδήλωση όπου συζητήθηκαν τα ζητήματα που τους αφορούν.

Ο κ. Μανίτσας ανέφερε ότι «Πράγματι ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Καβάλας Δήμου Παγγαίου, διοργάνωσε στις 4 Μαρτίου 2020 ιστιοπλοϊκή συνάντηση στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Καβάλας. Συζητήθηκαν θέματα κανονισμών αγώνων ιστιοπλοΐας, ευ αγωνίζεσθε και γενικότερα, η συμβολή των αγώνων στη διάπλαση νέων και νεανίδων, για την αγάπη προς τη φύση και τη θάλασσα.

Εμείς αυτό που θέλαμε ήταν να φέρουμε όλους τους ιστιοπλόους της Καβάλας κοντά. Στην κατάμεστη Λέσχη, και παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, παρευρέθηκαν μέλη και ιστιοπλόοι από τον ΙΟΚΔΠ τον Ο.Θ.Α.Κ. (Όμιλος Θαλασσίων Αθλημάτων Καβάλας) και τον νεοσύστατο Ν.Ο.Κ.Α. (Ναυτικός Όμιλος Καβάλας «Αργοναύτες»).

Εισηγητές του σεμιναρίου ήταν οι: Βασίλειος Πηγαδάς (διεθνής κριτής αγώνων) και Ελευθέριος Τζούμας (καθηγητής ιστιοπλοΐας στη σχολή ανοικτής θάλασσας του Ομίλου).

Συζητήσαμε πολλά και διάφορα θέματα, ερωτήσεις πολλές, απαντήσεις πολλές και όλοι βγήκαν ευχαριστημένοι».

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ

Ακολούθως ανέφερε ότι «Εύχομαι να είναι αυτή η χρονιά καλά και να έχουμε και αύξηση σε όσους ασχολούνται με την ιστιοπλοΐα. Ο κόσμος τώρα άρχισε να πιστεύει ότι δεν μιλάμε μόνο για ένα ακριβό σπορ. Αρκεί να θέλεις και δεν είναι ακριβό το σπορ. Όσοι δοκιμάζουν μένουν. Το να αγοράσεις σκάφος δεν είναι εύκολο αλλά να είσαι μέλος σε σκάφος είναι εύκολο.

Τέλος θα πρέπει να πούμε ότι στην Καβάλα με τις εργασίες του Οργανισμού Λιμένα Καβάλας (ΟΛΚ) και τις πλωτές εξέδρες έχουμε άλλη μορφή στο λιμάνι και δεν έχουμε θέμα στον ελλιμενισμό των σκαφών. Θεωρώ ότι ο ΟΛΚ κάνει εξαιρετική δουλειά, δεν υπάρχει πρόβλημα ελλιμενισμού, έχουμε πολύ καλές συνθήκες και προοπτικές να γίνουν όλα πολύ καλύτερα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *