Μέσω εφαρμογής στο διαδίκτυο η κλήση ταξί από το Eurotaxi Καβάλας

Το Eurotaxi Καβάλας ξεκίνησε μία πρωτοποριακή μέθοδο για το επιβατικό κοινό σε ότι αφορά τις κλήσεις για τη ναύλωση του ΤΑΧΙ.  Ο πρόεδρός του κ. Μαργαρίτης Κατσίδης έκανε σχετικές δηλώσεις, σημειώνοντας πως «η τεχνολογία προχωράει, μπορούμε με το κινητό να κάνουμε πάρα πολλά πράγματα. Έτσι λοιπόν αυτοί που διαθέτουν I Phone ή android μπορούν να σκανάρουν όπως είναι το φυλλάδιό μας που θα μοιραστεί στον κόσμο, αν και αυτό μπορεί ο κόσμος να το κατεβάσει από την ιστοσελίδα μας αυτήν την υπηρεσία. Η ιστοσελίδα μας είναι www.eurotaxikavalas.gr. Φαίνονται όλες οι υπηρεσίες μας εκεί και από κει μπορεί ο καθένας να κατεβάσει την υπηρεσία. Για να το κάνουμε πιο εύκολο βγάλαμε αυτό το φυλλάδιο για να ενημερώσουμε τον κόσμο. Το Eurotaxi Καβάλας αλλάζει τον τρόπο που καλούμε ταξί για πάντα, ισχύουν τα παλιά μας τα τηλέφωνα, αλλά με αυτόν τον τρόπο αποφεύγουμε την αναμονή. Στέλνουμε μήνυμα, το μήνυμα μέσω του κέντρου πάει στο ταξί που είναι κοντά, το βλέπει ο πελάτης ποιο νούμερο ταξί είναι, από πού ξεκινάει και σε πόσα λεπτά θα είναι μπροστά του. Επειδή έχουμε κάποια ψιλοπροβλήματα με το ίντερνετ κατά καιρούς, μπορεί το ταξί που θα δεχτεί την κλήση να μην έχει προτεραιότητα, οπότε η τηλεφωνήτρια θα πάρει τον πελάτη θα τον ενημερώσει ότι δεν θα έρθει το ταξί α αλλά το ταξί β. Έχει ήδη ξεκινήσει αυτή η εφαρμογή. Υπάρχει από τις αρχές του 2015, απλά να πω το λάθος μας, την ανακάλυψε πρώτα η νεολαία, ειδικά οι φοιτητές, οι οποίοι ψάχνουν εφαρμογές γιατί δεν έχουν μονάδες. Έτσι αναγκαστήκαμε να το βγάλουμε αμέσως στον κόσμο. Ο κόσμος επιλέγει αυτόν τον τρόπο κλήσης, ειδικά οι νέοι γιατί δεν έχουν μονάδες αλλά έχουν ίντερνετ. Τους βολεύει πάρα πολύ, βλέπουν ποιο ταξί είναι και σε πόση ώρα θα έρθει μπροστά τους. Επειδή συνεργαζόμαστε με το Ράδιο Κόσμος το 18300 το οποίο αυτή τη στιγμή έχει συνεργασία με 27 πόλεις ανά την Ελλάδα, μπορείς με αυτήν την εφαρμογή να καλέσεις ταξί σε όποια από αυτές τις 27 πόλεις βρίσκεσαι. Και με μια απλή κλήση στο 18300 με αστική χρέωση μπορείς να καλέσεις ταξί».

ΜΑΘΗΤΙΚΑ

Αναφερθείς ο κ. Κατσίδης στην πληρωμή για τα μαθητικά δρομολόγια, σημείωσε πως «περιμένουμε από μέρα σε μέρα να αναρτηθεί ο καινούριος διαγωνισμός του 2016-17 , ο κανονισμός αναφέρει ότι πρέπει να είναι σε εκκρεμότητα κάποιος διαγωνισμός για να γίνει ανάθεση δρομολογίων της περσινής σχολικής χρονιάς και πληρώνεσαι σύμφωνα με αυτόν τον τρόπο. Έγινε μια καθυστέρηση, έγινε ένα λάθος υπηρεσιών, ένας φαύλος κύκλος και για αυτό έρχεται αυτή η καθυστέρηση. Μας βεβαιώνουν ότι προχωράει το θέμα και πιστεύουμε μέχρι τις γιορτές θα αρχίσουμε να πληρωνόμαστε. Η καθυστέρηση είναι από το Σεπτέμβριο του 2015, παραπάνω από ένα χρόνο».

ΚΙΝΗΣΗ

Ερωτηθείς αν οι Καβαλιώτες επιλέγουν το ταξί για τη μετακίνησή του, ο κ. Κατσίδης σημείωσε πως «τα ποσοστά κάθε χρόνο πέφτουν, έχουμε ξεπεράσει το 80% σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, αν υπολογίσουμε τέσσερα – πέντε χρόνια πριν. Οι μισθοί πέφτουν, οι εισπράξεις μειώνονται, ανεργία υπάρχει, ο κόσμος λειτουργεί με τα άκρως απαραίτητα, ότι δηλαδή δεν του χρειάζεται άμεσα δεν ξοδεύει λεφτά για αυτό, οπότε και το ταξί δεν είναι είδος άμεσης ανάγκης».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *